Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 10:52   #3168
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Witam krewety z nad biurka zawalonego papierami
debraM, Karoloo, meire - kciuki za wizyty
Kamel - ja tam się na tym nie znam, więc ciężko mi radzić, ale może tak jak meire pisała to jednak warto jeszcze z kimś skonsultować
Będę szukać teraz na necie 3 endo, ehhhh porażka, ale tym razem spytam o tą utajoną nadczynność i zapytam o ten lek bo mam już dość, każdy co innego

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Nie wiem, co Ci doradzić... hmm.. no, aj bym poszła do jeszcze jednego... żeby się upewnić...

A wizytę mam na 12:45.. więc pojęcia nie mam, jak wrócę.. ostatnio godzinę czekałam na swoją kolej..

Hej babiszonku.. jak tam się sprawy mają u Ciebie??
To ok, zajrzę poczytać co Ci powiedział endo

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Chyba bym wrocila do tego 1 labolatorium zobaczyć jaki tam wynik wyjdzie. A przy pierwszej ciąży bralas dupka albo cos wspomagającego?
Ja bilirubine badam bo mialam kiedyś stwierdzona chorobę Gilberta i mam co jakiś czas kontrolować .
A pytalam w labolatorium o świnkę u kobiet i mówilam ze ja nie mialam a babka mi pow ze świnka groźna u mężczyzn a u kobiet różyczka.

A tak w ogóle to cześć bo się dziś nie przywitalam no chamowa ze mnie
Aha. A o śwince i różyczce to wiem.
Przy synku nie brałam duphastonu było wszystko ok, a ja narzekałam na wielkie opuchnięte nogi, stopy butów nie mogłam założyć bo mam problemy z krążeniem ale jak tak wspomnę tamtą ciążę to Boże jaka ona była super i zdrowa
Teraz może bym brała duphaston wcześniej od 16dc aby wspomóc zagnieżdżenie, no ale wiadomo, potem długo trzeba brać.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2014-03-04 o 10:55
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora