Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 10:00   #1289
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość
Ja mam za to pytanie o szampon. My używamy Hippa i te włoski po nim tam gdzie są dłuższe się trochę jakby sklejają, nie wiem jak to opisać, robią się takie minidredy, jak próbuję przeczesać palcami to są splątane. Julci dopiero teraz część włosków zrobiła się dłuższa więc wcześniej nie było tego problemu. I zastanawiam się czy to wina szamponu czy tego że te włoski to taki puszek delikatny i po prostu tak mają. Powiecie jak jest u Was?
Babydream używamy i nie plączą się włoski. Wszystko ok jest.
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam Wam pokazać sukienkę, którą kupiłam w sobotę na ciucholandzie - nie wiem, ile za nią zapłaciłam, ale z 3zł na oko, bo za torbę ciuchów (4 sukienki, 2 bluzki, sweter - dla mnie, 2 koszule eleganckie - dla Łukasza, 4 bluzy z kapturkiem, 4 pary legginsów, 3 bluzeczki, 2 sukienki - dla Oliwii) zapłaciłam 30zł, także... Mam taki swój ukochany ciucholand, do którego chodzę chyba 8 lat już...

Co myślicie? Wiem, wiem - nie mój stajl, ale w wakacje lubię takie rzeczy nosić. Kolory przekłamane, bo sukienka jest w pięknych, zimnych odcieniach - zimny róż, turkus, biel. Cudna. A materiał taki lekki, lejący.

Co w ogóle myślicie o maxi? Ja kocham. Mam z 20.
Sama na sobie nie lubię bo czuję się taka przytłoczona (mam 165 cm). Na kimś mi się podobają i na Tobie tż uważam że ok.

Pochwal się co jeszcze kupiłaś i dla siebie i dla Oliwki.
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Tu dla porównania Hania z Darią. Daria ma tylko jakby drobniejszą buzię. Ale rozmiarowo są takie same
Rzeczywiście tu podobne ale widać że Daria drobniutka a Hania taka zbita (mój Igor też)

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Sorki dziewczyny za gówniany temat, ale ogarniałam wlasnie 5 kupe... taka mega rzadzizna.. I juz mam stracha jak stąd do kosmosu, bo nie wiem, czy dlatego taka, ze 5 w ciągu dwóch godzin czy przywleklismy ze szpitala rotawirusa i sie zaczyna
O kurcze, mam nadzieję że to nie rota
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Dajcie proszę kochane linki do nebulizatorów jakie macie..

No i pytanie: one działają tylko tak, że maseczka na twarz? Czy mogą dmuchać w stronę dziecka z odległości?
Pokazałam powyżej jaki mamy. Dawałam tego pingwina igiemu do zabawy dzięki czemu nie bał się go później. Ja maseczki akurat nie uzywałam bo inhalowaliśmy na kaszel mucosolvanem, ustnik ten tylko do buźki wkładałam, młody u mnie na kolanach i bez problemów. Lekarz mówił że gdyby się nie dawała to można po prostu tą parą dmuchać w oklicach ust jak się bawi np albo w czasie snu.
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny..dostaliśmy wczoraj auto tu od rodziny po dzieciaczkach...robi mega furore..gada, jeździ i jest mięciutki z przodu no i reaguje na dźwięk!! JEST SZAŁ!
Fajny. Igi uwielbia autka. Jaka to firma?
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
te pierwsze
kurde no i nie wiem, chciałam ciemne bo białych mam dwie pary.
a te?
http://www.butyjana.pl/obuwie_damski...99820-102.html
O te mi sie najbardziej podobają z tych co pokazałaś i te od Bokeh tez fajne.
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
O proszę...tak mi dziecię usnęlo...2 godziny przed czasem...