Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Atrederm
Wątek: Atrederm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 14:07   #4003
petriszowaa
Przyczajenie

Dot.: Atrederm

Cytat:
Napisane przez Fuzukatsu Pokaż wiadomość
Dzięki za odzew. Byłam ciekawa czy to normalne. Stosuję pierwszy raz od tygodnia. Wiem, że nie powinnam od razu nakładać dwa dni z rzędu, ale po prostu byłam ciekawa reakcji skóry Wiem, że muszę trochę przyzwyczaić skórę i wtedy lepiej by tolerowała retinoidy. Trochę mi się skorupa złuszczyła już, nie czuję tak dyskomfortu kiedy się uśmiecham albo jem, to zapodam dziś tretinoinkę i poobserwuję skórę.

Ja akurat mam lekarza znajomego. Powiedziałam mu, że chcę to i to, a on mi wpisał bez problemu
Mi rodzinna nie chciała przepisać, nie wiem czemu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jak ja powiem jak to dostane ochrzan od wielu. Znalazlam farmaceutke, ktora sprzedaje bez recepty. Aczkolwiek jezeli nie mialabym takiej to poszlabym bezposrednio do dermatologa i poprosilabym go o Atre, zreszta jakby spojrzal na moja gebe to sam by to zrobil bez glebszego zastanowienia. Ale wczesniej o tym duzo czytalam, uzywalam odpowiednich kremow, olejow, smarowalam sie Atre ostroznie. Przez kilka miesiecy nie mialam zadnych uczulen, ale jakos na zime skora zaczela gorzej reagowac przez to zimno.

Edytowane przez petriszowaa
Czas edycji: 2014-03-08 o 15:03
petriszowaa jest offline Zgłoś do moderatora