Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 15:44   #4553
nataszka25
Zakorzenienie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Curly z kały zwykle wychodzą ujemne. Powinno się iść do laboratorium poprosić o szkiełko i taśmę (podobno może być zwykła klejąca).
Rano jak się malec wybudza to przyklejasz do odbytu bardzo dokładnie taśmę klejącą a później odklejasz i przyklejasz na szkiełko. W takim stanie to idzie do laboratorium. Powinno się to robić kilka razy. Owsiki bytują w jelicie a jaja składają na zewnątrz a nie w kale stąd zwykle wyniki ujemne.
Brat powinien Ci dokładnie wytłumaczyć co i jak zrobić.
Na obecność glisty lepiej zrobić badanie krwi.

Osobiście już błędu nie popełnię i jak tylko będę chciała odrobaczać to powiem że robale widziałam na własne oczy.
o my też z tą taśmą robiliśmy,

biedna nasz Iza, zdrowiej kochana!

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
moje szkarlatynowate dziecko nareszcie nie ma gorączki! Ostatni raz paracetamol dostał wczoraj o 18ej. Potem nad ranem miał 37,5 i mu nic nie dałam i zwalczył sam wstał dzisiaj już sporo się bawił, ale jeść nadal nie je, czopów już prawie nie ma. Jutro kontrola. Nie wiem czy ta wysypka to faktycznie szkarlatynowata czy czasem nie różyczka bo on ma język normalny a wszędzie piszą, ze malinowy się robi no nic czekamy do jutra. Najważniejsze, że gorączka ustąpiła
Iza się trzyma, póki co ma tylko jeszcze trochę kaszlu, ale antybiotyk nadal bierze, więc może się wyliże Opiekunka przychodzi i tak do niej, bo ja non stop z Kubusiem. Boże co ja bym bez tej kobiety zrobiła szkoda, ze nie mam takiej matki jak ona
W szkole niby mam l4, a na próby z dzieciakami musze chodzić bo apel robię w piątek dzisiaj tylko nie pojechałam...
super, że wszystko idzie w dobrym kierunku!
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora