Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 16:14   #1410
Taszanta
Zakorzenienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Ws

aaby

Mój maż też szuka nowej pracy bo dzisiaj sie dowiedzial ze od nowego miesiaca ucinają mu pensje, -3 zł za godzine.:/ Jezeli tak sie stanie to jestem pewna że pójdziemy z torbami. Wiecie co jest najgorsze? ze w momencie jak zaszłam wciąże to mieliśmy oboje prace, dobre zarobki, mogliśmy sobie bez problemu pozwolić na wypad weekendowy, nie patrząc czy jest kasa. Często w restauracjach jadaliśmy- nie w najdroższych, ale tu jakiś obiad za 30 zł dla dwóch tu kolacja romatyczna za 50, wiadomo, nie codziennie ale te 3 razy w miesiacu spokojnie. a teraz? nie pamiętam kiedy byliśmy na obiedzie w knajpce. No ale cóż- życie nam takie atrakcje zapewnił.

Nie wiedziałam ze jak sie razem rozliczymy to moze byc wiecej kasy. musze to dzisiaj obliczyc ..

Taszanta- NIE DOSALAJ. nawet jak bedziesz chciała, zaszkodzisz tylko Helence. Sól zatrzymuje wode w organiźmie- dla małego dziecka to bardzo źle zeesztą doskonale zdajesz sobie z teo sprawe pewnie no ale zeby Ci do głowy to nie przyszło.
No przecież nie mam zamiaru dostalac , tylko tak dumam ze musze podac dziecku taka pape bez smaku

Ryba wspolczuje problemów finansowych, ale z tymi restauracjami to nie wiem czy tak dużo stracilas, bo dla mnie to teraz żadna przyjemność, jak ostatnio jadlam jedna reka a druga bujałam fotelik, żeby Helenka nie plakala . Wczesniej tez często wychodziliśmy, ale teraz to wole w domu na kanapie posiedzieć

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora