2014-03-04, 17:35
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez karota11
super ! świetny rodzinny wypad
A co nie ma ludzi? tak trafiliście ?
a jak to skruszyła,ze był ząb i nie ma? czy,ze ubytek jest?
u mnei to inaczej bo mąż chodzi do pracy, kiedyś mówię do niego jak akurat miał wolne,ze musi się zająć Małym, bo ja już 3 h nei spałamw nocy i się położyłam, ale i tak nei mogłam usnąć ;/
|
No właśnie nie wiem jak z tym zebem, była kropka na jedynce górnej tak jak by się przebiła a wzięłam palcem żeby wymacac czy to nie kawałek łóżeczka i teraz zglupialam :/ juz nie wiem czy to ząb był na dniach będę kontrolować :-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Dobrze w nocy zrobiłaś, ale i tak późno się zdecydowałaś skoro TŻ nie pracuje. Jakby mój TŻ nie pracował to już dawno byłby na zmianę wygnany do wstawania w nocy...Jedyne co to ryzykujesz, że Ci facet popsuje Natalie..z tym karmieniem nocnym...on tak mają , że coś się robi od dawna, a oni po swojemu i trza tłumaczyć.
U mnie TŻ nieźle zajmuje się Daro, ale to i tak ja muszę dać instrukcję o której różne posiłki i jakie etc, bo on sam nie wie
|
No właśnie tego się boje najbardziej :/ jak pojechałam do pracy i nie było mnie 4 h to mała spala 3 h : mdleje: a potem druga drzemka była o złej godzinie i później i jedzenie i spanie rozregulowane :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|