2005-06-22, 15:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hobby - wspólnie czy osobno? Czy macie takie same zainteresownia jak Wasz facet?
Wielką pasją mojego chłopaka są samochody. I tą akurat udało mu się mnie zarazić. Nie szaleję tak, jak on, ale zdarza mi się zwracać uwagę na różne cudeńka na ulicy. Lubię jak on opowiada o samochodach, lubię oglądać z nim zdjęcia w internecie.
Drugą jego pasją jest perkusja. Ja grać nie umiem. Jestem antytalencie muzyczne. Poza tym nie lubię hałasu. Więc z perkusją zostawiam go samego.
Na ryby mogę z nim jechać, ale pod warunkiem, że wezmę dobrą książkę. łowić nie będę.
Moją pasją jest język francuski. On go nie znosi. Ale ja go zaraziłam (a raczej obudziłam w nim na nowo) upodobaniem do jazdy na rowerze.
Myślę, że fajnie jest poszerzać swoje zainteresowania. Więc jeśli pasja naszego chłopaka wydaje się nam interesująca, to dlaczego by nie dołączyć do niego? On też powinien być z tego zadowolony. Będzie miał z kim o tym porozmawiać. No chyba, że mamy mu ciągle marudzić i przeszkadzać np. w łowieniu ryb. Wtedy lepiej sobie darować.
|
|
|