2014-03-04, 17:49
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
Napisane przez Olcia
Właśnie wróciłam z jednej rozmowy kwalifikacyjnej i pani miała tak okropny wyraz twarzy, jakby chciała wszystkich zabić, poniżyć, że strasznie się zestresowałam i wypadłam naprawdę źle... nie mam czego żałować, bo to na cały etat, a ja studiuję dziennie, ale jeszcze mi powiedziały, żebym w takim razie na przyszłość umieściła to w cv i aż uwierzyłam, że nie napisałam, że jestem na dziennych... sprawdziłam teraz w domu i jest jak byk napisane, że stacjonarne II-go stopnia ale co mi zepsuły dzień to zepsuły musiałam się wygadać...
|
nie przejmuj się, może to i dobrze, bo jak potem miałabyś pracować z taką zołzą to niefajnie. nie ma tego złego, następnym razem dorwiesz lepszą pracę. ja mam teraz laby z taką wstrętną babą, cokolwiek robię, to ręce mi się trzęsą jak głupie, a to jeszcze do czerwca z nią muszę się męczyć. :/
Cytat:
Napisane przez morelle_
Mam pompony, ale wredy babsztyl nie chce mi wysłać do Polski  "Na aukcji było napisane, wysyłka UK". I co z tego, przecież można to zmienić. Dobra wola sprzedawcy. Wrr... Wyszły więcej niż szare, używane i jeszcze problem. Wkurzają mnie Ci angole... Napisałam do Zochy, może się uda wysłać przez jej kolegę. Ja niestety nikogo nie mam.
|
ja nie rozumiem co im robi wypisać adres do Polski jak i tak przecież dopłacimy za przesyłkę...
Cytat:
Napisane przez morelle_
Dziewczyny!!! Wygrałam voucher na 100 funtów na Allsolle!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAA............ .  Właśnie dostałam meila!!!! 
|
WOW! gratuluję i zazdroszczę. a mi się podobają chyba różowe bardziej. chociaż te drugie też mają swój urok.
Cytat:
Napisane przez amirose
co myślicie na temat tych melissek?
|
mi się nie podobają ale może na stopie zyskują.
Czas edycji: 2014-03-04 o 17:58
|
|
|