Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 17:49   #785
Snula
Wtajemniczenie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

Właśnie wróciłam z jednej rozmowy kwalifikacyjnej i pani miała tak okropny wyraz twarzy, jakby chciała wszystkich zabić, poniżyć, że strasznie się zestresowałam i wypadłam naprawdę źle... nie mam czego żałować, bo to na cały etat, a ja studiuję dziennie, ale jeszcze mi powiedziały, żebym w takim razie na przyszłość umieściła to w cv i aż uwierzyłam, że nie napisałam, że jestem na dziennych... sprawdziłam teraz w domu i jest jak byk napisane, że stacjonarne II-go stopnia ale co mi zepsuły dzień to zepsuły musiałam się wygadać...
nie przejmuj się, może to i dobrze, bo jak potem miałabyś pracować z taką zołzą to niefajnie. nie ma tego złego, następnym razem dorwiesz lepszą pracę. ja mam teraz laby z taką wstrętną babą, cokolwiek robię, to ręce mi się trzęsą jak głupie, a to jeszcze do czerwca z nią muszę się męczyć. :/

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Mam pompony, ale wredy babsztyl nie chce mi wysłać do Polski "Na aukcji było napisane, wysyłka UK". I co z tego, przecież można to zmienić. Dobra wola sprzedawcy. Wrr... Wyszły więcej niż szare, używane i jeszcze problem. Wkurzają mnie Ci angole... Napisałam do Zochy, może się uda wysłać przez jej kolegę. Ja niestety nikogo nie mam.
ja nie rozumiem co im robi wypisać adres do Polski jak i tak przecież dopłacimy za przesyłkę...

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!! Wygrałam voucher na 100 funtów na Allsolle!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAA............ . Właśnie dostałam meila!!!!
WOW! gratuluję i zazdroszczę. a mi się podobają chyba różowe bardziej. chociaż te drugie też mają swój urok.

Cytat:
Napisane przez amirose Pokaż wiadomość
co myślicie na temat tych melissek?
mi się nie podobają ale może na stopie zyskują.

Edytowane przez Snula
Czas edycji: 2014-03-04 o 17:58
Snula jest offline Zgłoś do moderatora