Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 16:56   #3876
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
przez 3 lata miałam taki beznadziejny plan, że nie za dobrze nareszcie jest tak jak powinno

tydzień temu zapisałam się do promotorki na pisanie pracy inżynierskiej, i kazała sobie wybrać temat pracy, a jak ktoś nie ma pomysłu to ona coś doradzi (piszę z koleżankami w katedrze o żywieniu i żywności )
no i dziś poszłam z nimi (łącznie 7 dziewczyn) i okazało się, że jako jedyna wiem o czym chce pisać
nie wiem jeszcze jak mój temat będzie się nazywał tak dokładnie ale chcę pisać o żywności niskokalorycznej i zrobić pracę ankietową

zaproponowałam temat
"Żywność niskokaloryczna w opinii lubelskich studentów'

napiszę trochę takich definicji tej żywności light :P potem podzielę na podrozdziały o serach/mlekach/jogurtach/płatkach itp jest tego trochę
a potem zrobię ankietę czy Ci ludzie zwracają uwagę na to co jedzą, dlaczego wybierają to a nie to itp

wydaje mi się, że temat spoko do pisania tylko jeszcze nie wiem, czy ankietować tylko studentów, czy całą grupę wiekową ludzi

UP w Lulinie?

Dziwne, że macie sami tematy wymyślać, u nas dostaliśmy listę z przypisanym promotorem i trzeba było sobie tylko wybrać. Ale pewnie co uczelnia to zwyczaj.