|
Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Cytat:
Napisane przez nemosek
Zdrowka dziewczyny nie chorowac!
Krzeselka nie widze niestety a jaki to model?
A ja jak mysle nad karmieniem to sie tak zastanawiam ze u nas jeszcze tyyyyyyyyyle czasu do rozszerzania.
Jak maly zacznie jesc warzywka to dzieciaki juz beda wcinac kotleta :P
Kto wymyslil powiedzenie ze pieniadze szczescia nie daja ma nierowno pod sufitem
No w koncu poziom sie ustabilizowal.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------
BEATKO Bo najlepiej smakuje jedzonko przez mame przygotowane
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------
MISS Teraz dopiero spostrzeglam.Najlepszego dla Zosi  Cmok.I tutaj brokul
|
hehehe no u mnie tak samo
Ale się choróbska przyplątały.. A KYSZ
DIZI wspaniała wiadomość!!
rybko trzymam kciuki za nową pracę oby jak najszybciej ją znalazł!
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------
Cytat:
Napisane przez Miss Triss
Hejo!
Jednak Mala obudziła się 10 minut po tym jak wyłączyłam komputer i od razu musiałam ja nakarmić więc nie usmazylam placuszkow a taką miałam ochotę na nie. Teraz znowu robi sobie drzemkę a ja pije drugą kawę bo coś zamulona dzisiaj jestem.
Mąż dzisiaj przyniósł mi wspaniałą wiadomość z pracy, otóż od 15 do 31 marca musi wyjechać służbowo i to w takie miejsce gdzie nie ma zasięgu telefonicznego. :banghead:
Teraz mam humor do bani.
|

Iga nawet nie pomyślałam o gotowanej mineralce Ale ja się nie znam nigdy nie karmiłam jeszcze mm