Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 18:47   #1424
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Zdrowka dziewczyny nie chorowac!
Krzeselka nie widze niestety a jaki to model?

A ja jak mysle nad karmieniem to sie tak zastanawiam ze u nas jeszcze tyyyyyyyyyle czasu do rozszerzania.
Jak maly zacznie jesc warzywka to dzieciaki juz beda wcinac kotleta :P

Kto wymyslil powiedzenie ze pieniadze szczescia nie daja ma nierowno pod sufitem

No w koncu poziom sie ustabilizowal.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

BEATKO Bo najlepiej smakuje jedzonko przez mame przygotowane

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

MISS Teraz dopiero spostrzeglam.Najlepszego dla Zosi Cmok.I tutaj brokul

hehehe no u mnie tak samo

Ale się choróbska przyplątały..A KYSZ

DIZI wspaniała wiadomość!!

rybko trzymam kciuki za nową pracę oby jak najszybciej ją znalazł!

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Hejo!
Jednak Mala obudziła się 10 minut po tym jak wyłączyłam komputer i od razu musiałam ja nakarmić więc nie usmazylam placuszkow a taką miałam ochotę na nie. Teraz znowu robi sobie drzemkę a ja pije drugą kawę bo coś zamulona dzisiaj jestem.
Mąż dzisiaj przyniósł mi wspaniałą wiadomość z pracy, otóż od 15 do 31 marca musi wyjechać służbowo i to w takie miejsce gdzie nie ma zasięgu telefonicznego. :banghead:
Teraz mam humor do bani.

Iga nawet nie pomyślałam o gotowanej mineralceAle ja się nie znam nigdy nie karmiłam jeszcze mm