Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 18:51   #3285
Luzia
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Tylko póki co nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo podpowiadają mi, że na zbyciu ma dziewczyna w tym momencie raczej nieosiągalna
No, ale może jest ktoś jeszcze
o nie, bu

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Aha, dzięki za odpowiedź
Bo mam tu koło domu poradnię i przyjmuje prywatnie lekarka endokrynolog i myślałam, żeby tutaj iść bo ma dobre opinie w necie albo szukać na NFZ. No ale jak cena leku taka niska to mogę iść prywatnie spokojnie
Mają tu też bardzo dobry ultrasonograf więc mam nadzieję, że mi od razu zrobi usg tarczycy w razie czego. No ale jak mi wyjdzie wszystko w normie to chyba wcale mi to nie pomoże, bo wtedy to wszystko będzie miało inne podłoże.
Dziś np się zważyłam i się załamałam 75 kg. Sprawdziłam i w sierpniu 2012 r ważyłam 58 kg. Czyli przez 1,5 roku niecałe przytyłam 17 kg Jadłam tak jak zawsze a cały czas tyję. Nie ma miesiąca w którym by mi waga nie rosła. Mam już bmi 26 czyli nadwagę. No ale widzę po sobie, że już mam ogromny tyłek, uda, boczki i brzuszek. Nawet ramiona mi przytyły. Strasznie się czuję Za tydzień zaczynam dietę i chciałabym jeszcze przed rozpoczęciem właśnie iść do endo żeby też od razu leki zacząć brać gdyby trzeba było.
przytyłam podobnie, masakra :| także wiem co czujesz..... straszne to jest. Od wczoraj dietuje się.

Poszłam na zakupy jedzeniowe a wróciłam z torebką i portfelem dla męża. Obie rzeczy skórzane także popłynęłam

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Miałam tak samo jak poszłam pierwszy raz na wizytę wypisała mi lek i w aptece byłam przygotowana na dużą kwotę a jak mi Pani powiedziała, że płacę tylko 6 zł to byłam w szoku
ja miałam receptę na 100szt. i też się bałam ceny. Ale żeśmy się z Tżtem zdziwili jak pani zawołała koło 12 zł.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora