Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czemu jestem taka niepewna ??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-12, 15:47   #107
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: Co robic?pomozcie prosze :(:(

Cytat:
Napisane przez kochaniutka19 Pokaż wiadomość
Mam taki moze i glupi dla was problem, ale mi to jakos przeszkadza i mysle caly czas o tym .Chodzi o to ze kiedys mialam chlopaka z ktorym zerwalam i zostalismy kolegami , i jeszcze sie spotykalismy troche u niego i na disco chodzilismy a pozniej juz nie, i ja potem sie spotykalam z innymi kolegami, potem nadeszly walentynki i on mnie zaprosil ale ja nie poszlam, i po jakims czasie on remontowal swoja restauracje i chcial zebym mu pomogla i poszlam do niego mu kilka razy pomoc, i juz wiecej sie niespotkalismy, potem poznalam mojego terazniejszego chlopaka, i moj problem jest ze nie pamietam czy ja z tamtym juz nie bylam jak zaczelam chodzic z terazniejszym.Normalnie poamiec mnie zawodzi.To wszytsko co napisalam wydaje mi sie i nie wiem czemu nie jestem tego wszytskiego pewna, i tylko mi sie wydaje.Obawiam sie ze moglo tak byc ze po tym zerwaniu zas zaczelismy byc razem i nie przypominam siebie zebym zas z nim zrywala, i sie boje czy tak nie bylo ze z nim bylam gdy poznalam sie z terazniejszym chlopakiem i spotkalam.

boje sie co mam zrobic
Ale w czym,tak konkretnie problem ?

Przecież z tym,co jesteś teraz-to się hajtacie-więc wszystkie sprawy z przeszłości są zamknięte .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując