Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 20:09   #2709
springtime
Rozeznanie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Od poniedziałku będę bezrobotna.
Przykro mi. Czy ten wątek prześladuje jakiś pech? Ostatnio co chwilę czytam o problemach w pracy/z pracą? Sama jestem dzisiaj mega zestresowana, aż mnie w żołądku ściska, myslę że w tym tygodniu też dołączę do grona bezrobotnych Mam jakieś dziwne przeczucie po prostu. Moja firma ma duże problemy finansowe, szefowie ostatnio odwalają dziwne akcje, w dodatku pracuje w typowo męskiej branży i wiem, że z powodu oszczędności lepiej zastąpić mnie facetem, w dodatku wychodzę za mąż i pewnie zakładają, że zaraz zajdę w ciażę... Nie mam pewności, mam nadzieję, że to tylko moje dziwne wymysły. pracuję w tej firmie 3 lata i wiem, że z ich strony byłoby to zwykłym chamstwem w stosunku do mnie(zawsze byłam bardzo wychwalana w pracy przez szefów). Trzymajcie kciuki, że to tylko moja chora wyobraźnia

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
wiesz co postanowilam będę mieć dwie szarfy tą z kryształkami z beżem i gładką czarną, bez zdobień - po oczepinach zdejmę tę ozdobioną szarfę, zaloże gładką czarną i tą moją opaskę z promod wreszcie znalazłam sposob na jej wykozrsytanie, bo taka szarfa, masywne kolczyki i ta opaska to już za dużo szczescia na raz, a z gładką czarną bedzie sie super prezentować

Bardzo dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Rustykalne koleżanki, patrzcie na zdjęcie, fajny klimacik
Piękne bukiety. Co to za kwiaty?

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

Zastanawiam się co dokładnie napisać.
Czy perfidnie przepisać, czy coś dodać? Chciałabym by to miało ręce i nogi:

Dzisiaj panna młoda,
jutro żona,
na zawsze Twoja córka
i przyjaciółka,
Kocham Cię,
Kasia
16.08.2014
Podoba mi się Podkradam Dla mnie to będzie raczej jako tekst dla obojga rodziców

Edytowane przez springtime
Czas edycji: 2014-03-04 o 20:15
springtime jest offline Zgłoś do moderatora