Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 20:15   #3297
agnieszkaK
Zadomowienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

oj dziewczyny ja też wiem co to znaczy przytyć, z tym,że ja nie tyle, ja przytyłam ok 6kg
ale ja nie w 1,5 roku tylko w kilka mcy. też nie zmieniając diety. też mam celulit, nawet na ramionach nie wspomnę o dupie i udach, masakra, też mam dwie pary spodni, wszystkie ciuchy mam ciasne, też źle się z tym czuję. jak tylko wydobrzeje, to już na prawdę będę regularnie ćwiczyć i lepiej się odżywiąc.
ciągle myślę, że przecież mogę być w ciąży to nie mogę tego,albo tego.
teraz to ****** w następnym cyklu i w sumie już.

nawet teraz jestem chora i ciągle myślę czy wziąć leki, które mi przepisała. nie powiedziałam,że się staram bo w sumie, nie czułam tak źle i nie brałam antybiotyku pod uwagę, poszłam po l4 bo w pracy nie mogę kaszleć i wyglądać tak jak ja.
ale teraz się czuję paskudnie..
chyba wezmę ten antybiotyk, ale wezmę ten duomox co mi został z zęba. nie będę się pierdzilić. bo i tak nic z tego "dbania" o siebie. bez sensu to jest dmuchanie i chuchanie..
dziś mam depresję..
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora