Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 19:37   #1439
Kociak85
Zadomowienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

od 10tego pampersy mega box 88 zł w lidlu- 3/4/5 3 wychodzi 47gr.
ooooo, dzięki za cynk bo nam się właśnie kończą i czaiłam się na jakąś promocję. A do tych wielorazówek jeszcze nie dorosła :/ z jej gabarytami to my zaczniemy tych wielo używać jak będzie miała pół roku, bo tak to się utopi jej mała dupcia

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Hejo!
Jednak Mala obudziła się 10 minut po tym jak wyłączyłam komputer i od razu musiałam ja nakarmić więc nie usmazylam placuszkow a taką miałam ochotę na nie. Teraz znowu robi sobie drzemkę a ja pije drugą kawę bo coś zamulona dzisiaj jestem.
Mąż dzisiaj przyniósł mi wspaniałą wiadomość z pracy, otóż od 15 do 31 marca musi wyjechać służbowo i to w takie miejsce gdzie nie ma zasięgu telefonicznego. :banghead:
Teraz mam humor do bani.
Zazdroszczę tych drzemek, ale współczuję wyjazdu męża. Ja bym chyba wyemigrowała do rodziców, jak miałabym na 2 tyg sama zostać z Igulą.

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość

Iga nawet nie pomyślałam o gotowanej mineralceAle ja się nie znam nigdy nie karmiłam jeszcze mm
hehe, ja tak samo zielona się czuję. Jakbym miała podać mm to bym chyba spanikowana szukała instrukcji obsługi

ryba, abby - a po co opaski zakładacie?

Dobrze, że moja teściowa pracuje w urzędzie skarbowym to nas co roku rozlicza nie muszę się o to martwić...

Igula coś z brzuszkiem ma najwidoczniej. Bardzo mało dzisiaj spała - widać było że jej coś zasnąć nie pozwala, bo zmęczona i marudna. No i wybadałam - twardy brzuchol. Robiliśmy masaże, pierdzioszki idą, ale kupy niet. Jutro od rana będę jej masaże robić, może zrobi kupę to jej się lepiej zrobi. Tylko już widzę naszą wizytę u neurologa jutro - jak ona przez ten brzuch się pręży i wygina tak, że zaraz lekarz stwierdzi mega duże napięcie