2014-03-04, 19:37
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Cytat:
Napisane przez ryba91
od 10tego pampersy mega box 88 zł w lidlu- 3/4/5 3 wychodzi 47gr.
|
ooooo, dzięki za cynk bo nam się właśnie kończą i czaiłam się na jakąś promocję. A do tych wielorazówek jeszcze nie dorosła :/ z jej gabarytami to my zaczniemy tych wielo używać jak będzie miała pół roku, bo tak to się utopi jej mała dupcia 
Cytat:
Napisane przez Miss Triss
Hejo!
Jednak Mala obudziła się 10 minut po tym jak wyłączyłam komputer i od razu musiałam ja nakarmić więc nie usmazylam placuszkow a taką miałam ochotę na nie. Teraz znowu robi sobie drzemkę a ja pije drugą kawę bo coś zamulona dzisiaj jestem.
Mąż dzisiaj przyniósł mi wspaniałą wiadomość z pracy, otóż od 15 do 31 marca musi wyjechać służbowo i to w takie miejsce gdzie nie ma zasięgu telefonicznego. :banghead:
Teraz mam humor do bani.
|
Zazdroszczę tych drzemek, ale współczuję wyjazdu męża. Ja bym chyba wyemigrowała do rodziców, jak miałabym na 2 tyg sama zostać z Igulą.
Cytat:
Napisane przez kyte
Iga nawet nie pomyślałam o gotowanej mineralce  Ale ja się nie znam nigdy nie karmiłam jeszcze mm
|
hehe, ja tak samo zielona się czuję. Jakbym miała podać mm to bym chyba spanikowana szukała instrukcji obsługi 
ryba, abby - a po co opaski zakładacie?
Dobrze, że moja teściowa pracuje w urzędzie skarbowym to nas co roku rozlicza nie muszę się o to martwić...
Igula coś z brzuszkiem ma najwidoczniej. Bardzo mało dzisiaj spała - widać było że jej coś zasnąć nie pozwala, bo zmęczona i marudna. No i wybadałam - twardy brzuchol. Robiliśmy masaże, pierdzioszki idą, ale kupy niet. Jutro od rana będę jej masaże robić, może zrobi kupę to jej się lepiej zrobi. Tylko już widzę naszą wizytę u neurologa jutro - jak ona przez ten brzuch się pręży i wygina tak, że zaraz lekarz stwierdzi mega duże napięcie
|
|