Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 20:46   #4601
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
no to i dla Ciebie!

z tormentiolem jakieś ograniczenia sa i w pierwdszym roku życia jest niewskazany bodajże ze względu na cynk w składzie.
Lewek, pamiętasz jaki był "zamiennik", którego nasze mamusie zamiast tormentiolu używały? bo wiem, że coś było równie dobrego, ale nazwy za nic sobie nie przypomnę...
Tormentalum , sie zwie ... ale ja jednak stane w obronie tormentiolu którego uzywa sie TYLKO w w przypadkach kiedy wszystko zawodzi ja korzystałam 3 razy wymieszany z kremem , i uratował nas przed naprawde trudna rana i atybiotykiem .....

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Maggie no to kciuki za Was na naszym watku mozna sobie porod zaplanowac, wiec mam nadzieje, ze Wam tez sie uda

Elunka ja dostalam od pediatry masc pieluszkowa taka robiona w aptece. Uzylam jej moze ze dwa razy :-P ale ona fajna bo mozna nawet cialko posmarowac i swoje cialo tez
kochana taka masc na odparzenia tylko deramtolog , nie mówie ze kazdy ale jak nasza pediatra przepisała mi masc na odparzenie a widziała to deermatolog złapała sie za głowe , najlepiej wiedziec jaki ma skład wtedy sie wie co sie stosuje

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora