2014-03-04, 19:55
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy samo kochanie wystarczy?
Cytat:
Napisane przez kate137
Czekał na mnie zawsze na dworcu przez parę dni płacił za mój bilet autobusowy jak jezdziliśmy po miescie jego, kupił mi dwa razy kwiaty i misia. Oprowadzał chodziliśmy na spacery itd.
Nigdy się nie zakochałaś? Że tak bardzo Cię to dziwi? Dowiedziałam się że sztuką nie jest się zakochać a utrzymać związek. Nie skreślam ludzi z góry. Tym razem się na tym przejechałam ale wiele moich przyjaciół inni skreśliliby z góry a wyszli na ludzi i to lepszych niz tacy inni.
|
OMG.. Brak mi slow na ten watek..
XXI w, czasy gdy szkole mozna skonczyc z palcem w ... Najwieksze obiboki I lenie ode mnie z klasy, ktorzy sie nic nie uczyli I wagarowali konczyli klasy chociaz na to dopuszczajacy, byle tylko przejsc do nastepnej klasy.
Zastanawiam sie jaki to musi byc ograniczony czlowiek ktory nawet gimnazjum po prostu nie zaliczyl..
Chodzilam do liceum z chlopakiem ktory non stop wagarowal, ale byl inteligentny I zawsze wyblagal na koniec czy moze zaliczyc.. I zaliczal zawsze na to 3. Glupota mlodosci mu przeszla, skonczyl dobre studia I ma super prace.. Ale nie zakonczyl na etapie podstawowki tylko normalnie mimo lenistwa I olewactwa skonczyl liceum.
Mialam tez kolege ktory byl opozniony I bez problemu skonczyl gimnazjum a pozniej poszedl do zawodowki.
Jak sobie wyobraza on nawet jakas zwykla prace? Skoro teraz mnostwo ludzi PO STUDIACH szuka pracy.
Nie byloby Ci wstyd przedstawic go rodzicom? Jakbym przyprowadzila takiego faceta do domu to moja mama Albo zeszlaby na zawal albo mnie w piwnicy na klodke zamknela az by mi glupota przeszla..
Moj, niedlugo juz, maz imponuje mi swoja madroscia, tym ze mozemy rozmawiac na kazdy temat, wiele sie nauczylam, dowiedzialam od niego, o czym kompletnie nie mialam pojecia. Nie mam strachu, ze jak zajde w ciaze to co sie z nami stanie.
Odbiera mnie I zawozi gdy wychodze na babskie wieczory.. A kwiaty dostaje bez okazji regularnie. Zaprasza mnie na spacery, na kolacje(czesto rowniez tez sam ja przyrzadZa), do opery choc jej nie lubi ale Zrobil to dla mnie bo chcialam, uwielbiam motoryzacje wiec jezdzimy na rozne wyscigi samochodowe, do tego wystarczy jak powiem mu wieczorem, ze dawno nie pilam martini i mam smaka to na drugi dzien przychodzac z pracy martini stoi dla mnie przygotowane. Wczoraj mialam ochote na lody, nie zauwazylam nawet jak wyszedl z domu I pojechal mi po te lody.Rowniez mnie wspiera jak malo kto.. Moglabym tak wymieniac I wymieniac co dla mnie robi I jak bardzo sie stara bym byla szczesliwa.
Takze serio uwazasz, ze Twoj facet traktuje Cie jakos wyjatkowo?
Wiem, ze pytanie nie bylo do mnie ale odpowiem.. Tak, bylam zakochana w chlopaku ale nie rokowal wiec powiedzialam mu "zegnam".. I byla to najlepsza decyzja mojego zycia.
Dziewczyny dobrze mowia, zwiazek z tym dzieckiem jest bez przyszlosci..
Czas edycji: 2014-03-04 o 20:02
|
|
|