Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 21:05   #2263
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
a dzieci nie mam chyba z wygody i z martwienia sie o to, jak bede ja wygladala- tak wazne jest dla mnie moje cialo i moj wyglad- moze jestem 'pusta' ale tak mam
i uważasz, że wyglądasz teraz super w 100% z tą nadwagą, jaką masz? myślę, że taki argument pasowałby (chociaż nie sądzę, żeby jakkolwiek to mogło pasować w tym konteście) cizi która ma BMI na granicy niedowagi. Widziałam kiedyś filmik, w którym kobiety, mamy, wypowiadały się, że paradoksalnie kochają swoje rozstępy na brzuchu, bo przypomina im to o ciąży, że mają teraz swoje wymarzone dziecko itd.
absolutnie nie chcę cię teraz krytykować w złym znaczeniu, bo widziałam twoje zdjęcia, nie wyglądasz jak kaszalot, ale też musimy sobie spojrzeć prawdzie w oczy - nie jesteśmy na tym wątku bez powodu.
nie mogłam się powstrzymać przed skomentowaniem tego

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Sylwoha: poza tym zobacz ile pięknych chudzinek nie wygląda wcale źle po ciąży - na przykładzie wcześniej wspominanej Anny Muchy, ale i na pewno wielu innych mamusiek. Daleko nie trzeba szukać - nasza Lordi wagę ogarnęła pięknie.