Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary część XXXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 20:13   #267
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Dot.: Miłośniczki Zary część XXXVIII

Wróciłam ze spacerku z psem....Świeże powietrze dobrze robi
Herbatka z miodem i nadrabiam Was....

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość

Normalnie aż się prosi
Świetne klask i:

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Irjuś, jawohl!
Myslalam, ze jak poćwiczę to chandra minie, ale to była porażka, przez te 55 minut z 5 razy byłam bliska przerwana treningu, ale zebrałam resztki ambicji i dalam radę

Dziękuję za milutkie słówa

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Fajnie napisane
Corii, w trudnych chwilach, sytuacjach, które chcę żeby szybko przeminęły .... to tak sobie w myślach zawsze powtarzam....i jest mi wtedy lepiej, lżej

Cytat:
Napisane przez acupof Pokaż wiadomość
nie było mnie miesiąc (mały odwyk od zakupów ), a Wasze tępo zdumiewa...

czy któraś z Was widziała w Krakowie klasyczne czółenka skórzane w szpic w kolorze pomarańczowym oraz takim gołąbkowym-szaro - niebieskim-nie wiem jak nazwać ten kolor?
Wiem, że w Krakowskiej i Bonarce jakieś 2 tyg temu nie bylo rozmiarów. Szukam 39, tak mi się spodobały te szare z wyprzedaży, że chce inny kolor
U nas przyjęły się jako gołębie szpile i wszystko wiemy ....

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Narazie nie mogę sobie na to pozwolić ale nie ukrywam bardzo bym chciała Marzy mi się mini labortorium i sprzedawanie swoich produktów ręcznie robionych bezpośrednio dla klienta i jego potrzeb skóry. Niestety to wymaga dosyć sporych nakładów finansowych,bo tego typu sprzęt jest bardzo drogi , jedna maszyna to koszt kilkudziesięciu tys. w góre. Także mam nadzieję że za parę lat mi się uda to zrealizować

Ten sklep to tylko forma przejściowa i dodatkowa mam nadzieję
A to by była super sprawa
Trzymam aby ten pomysł udało się zrealizować. Chciałabym wtedy być Twoją klientką

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Kochana, praktyka czyni mistrza
A co do pogrubionego, to prawda!!

Zaś co do ostatniego, to nic nie mów, tylko strzelaj nowe makijaże

Ola, gratulacje i powodzenia Sama myślę nad swoją działalnością bo z pracą ciężko, ale muszę mieć trochę kapitału aby z tym ruszyć. Pomysł jest. Chęci są. Tylko kasy brak Dlatego fajnie, że Tobie się udało
Irja, a nie da się sfinansować tak jak u Oli?
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora