2014-03-04, 20:13
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXXVIII
Wróciłam ze spacerku z psem....Świeże powietrze dobrze robi 
Herbatka z miodem i nadrabiam Was....
Cytat:
Napisane przez Lukardis

Normalnie aż się prosi 
|
Świetne   klask i:
Cytat:
Napisane przez Corii
|
Corii, w trudnych chwilach, sytuacjach, które chcę żeby szybko przeminęły .... to tak sobie w myślach zawsze powtarzam....i jest mi wtedy lepiej, lżej
Cytat:
Napisane przez acupof
nie było mnie miesiąc (mały odwyk od zakupów  ), a Wasze tępo zdumiewa...
czy któraś z Was widziała w Krakowie klasyczne czółenka skórzane w szpic w kolorze pomarańczowym oraz takim gołąbkowym-szaro - niebieskim-nie wiem jak nazwać ten kolor?
Wiem, że w Krakowskiej i Bonarce jakieś 2 tyg temu nie bylo rozmiarów. Szukam 39, tak mi się spodobały te szare z wyprzedaży, że chce inny kolor 
|
U nas przyjęły się jako gołębie szpile i wszystko wiemy ....
Cytat:
Napisane przez aroniasty
Narazie nie mogę sobie na to pozwolić ale nie ukrywam bardzo bym chciała  Marzy mi się mini labortorium i sprzedawanie swoich produktów ręcznie robionych bezpośrednio dla klienta i jego potrzeb skóry. Niestety to wymaga dosyć sporych nakładów finansowych,bo tego typu sprzęt jest bardzo drogi , jedna maszyna to koszt kilkudziesięciu tys. w góre. Także mam nadzieję że za parę lat mi się uda to zrealizować
Ten sklep to tylko forma przejściowa i dodatkowa mam nadzieję 
|
A to by była super sprawa
Trzymam   aby ten pomysł udało się zrealizować. Chciałabym wtedy być Twoją klientką 
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Irja
|
Irja, a nie da się sfinansować tak jak u Oli?
|
|
|