2014-03-04, 21:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez esskapada
No właśnie tego się boje najbardziej :/ jak pojechałam do pracy i nie było mnie 4 h to mała spala 3 h : mdleje: a potem druga drzemka była o złej godzinie i później i jedzenie i spanie rozregulowane :/
.
|
rozpisz Wasz plan dnia tak w przybliżeniu, kiedy jedzenie, spanie, spacer. niech tata ma sciage, a jak już dojdzie do wprawy to kartki nie będą potrzebne. ja takie notatki prowadziłam przed szpitalem, żeby rodzina mniej więcej poznala przyzwyczajenia malej...żeby wiedzieli kiedy mogą spodziewać się kupy, o której chodzi spac, ile je. sprawdzilo się. teraz w sumie większość rodziny wie, kiedy kładziemy ja spac, kiedy ma drzemke, kiedy jesteśmy na spacerze... wygodne to jest 
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Muszę się pochwalić
Tatuś wczoraj w pół godziny nauczył Bartusia korzystania z bidonu 
A dziś rano mój dzielny synek doraczkował do końca kanapy, obrócił się i zszedł tyłem!
Mama jest dumna 
|
fiu fiu, schodzenie z kanapy, półobrót jak chuck norris  zdolnego macie dziecia 
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Przed chwilą Mojego Tż kolega z Berlina zadzwonił, że mają dla nas ciuszki po swoim synku  jestem w szoku, chyba pierwszy raz ktoś nam coś da (za darmo  )
|
pewnie będą super! milo z jego strony.
aaa, wiem, ze to trochę nie na czasie, ale jaka karuzelka tak się zachwycalyscie? Nela zepsula przyrząd krecacy w swojej tiny love symfonia w ruchu, panel z pozytywka planujemy jej zostawic, bo przy nim zasypia...i musze cos upolować.
|
|
|