Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 21:22   #4568
Curly81
Wtajemniczenie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Curly ja po każdej wizycie dostaję teraz meila z ankietą i tam mam ocenić lekarza , pani ostatnio się mnie pytała o zgodę na wysyłanie takich wiadomości
Ogólnie lux med idzie na ilość a nie do końca na jakość , jest tam masa dobrych lekarzy , ale sporo też takich z przypadku . zawsze sprawdzam w necie do kogo iść jak szukam specjalisty . w enel medzie pod tym względem jest o wiele lepiej
Dla mnie za to lux med lepszy bo mam sporo placówek u siebie , czego nie miałam w enelu . a pediatrę to mam na komórkę , bo ona ma umowę . do niej też jestem zapisana na NFZ . Dla mnie to układ doskonały
Ona więc daje skierowania na co tylko chcę .
Tak właśnie jest.Mój brat pracuje w lux-medzie od.ok.10lat.Kiedyś to był Lim i lux med..teraz jest grupa lux-med.Powiedział,że kiedyś to była firma dla vipów..klienci byli traktowani inaczej.Potem zaczęli podpisywać umowy masowo idąc na ilość.Pamiętam jak mój brat przyjmował 10lat temu z Mariocie i to był Lim..inni klienci przychodzili i inaczej ich traktowano.Teraz przychodzą zwykli ludzie i już nie traktują ich jak prezesów,dyrektorów itp.Oczywiscie nie każdy lekarz taki jest ale ja widzę sama różnicę jak chodzę bo od dawna miałam tam wykupiony abonament.Kiedyś płaciłam ok.80zł za mc a teraz zobacz sama piszesz jak spadły opłaty,ile płacicie za kilka osób prawie tyle co ja kiedyś za siebie.Teraz,żeby dostać się do dermatologa
lub gin.trzeba czekać miesiąc.Kiedys tyle się nie czekało.

W oczekiwaniu na kolejne szczęście
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora