Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks gdy tylko on chce, pocałunki gdy on chce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 21:07   #7
ruda251252
Przyczajenie

Dot.: Seks gdy tylko on chce, pocałunki gdy on chce

Cytat:
Napisane przez awlasniezetak Pokaż wiadomość
Odejść od niego.
W związku nie tylko należy brać, ale i dawać. Najwidoczniej on tego nie pojmuje. Rozmawiałaś z nim w ogóle na ten temat?
Niby rozmawiałam, chociaż nie wiedziałam jak to ugryźć. Kiedy zwierzyłam się, że nie podoba mi się to, ze nie chce się ze mną całować albo spotykać, to odpowiedział "A co, mam się zmuszać?! Chcesz, żebym się zmuszał?!" W złości odpowiedziałam, że tak i faktycznie się przez pewien czas zmuszał.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Morelka_ Pokaż wiadomość
Nie rozumiem w ogóle dlaczego z nim jesteś. Wasze oczekiwania się mijają. Na moje oko to wygląda tak, że jesteś mu potrzebna, gdy on chce bliskości. Jak mu się chce poseksić to i napisze i spotkać się chcę. A potem jak mówisz: separacja na kilka dni. Po co Ci taki facet?
Spotykamy się nie tylko na seks. Często do seksu na spotkaniach nie dochodzi. Ale kiedy się juz widzimy bez seksu, to zwykle kończy się na tym, że przy mnie dzwoni do niego kumpel i zaprasza go na piwo, więc idziemy, bo kumpel też jest z dziewczyną. :/
ruda251252 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując