Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-05, 01:08   #474
kikunga
Zadomowienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II

Cytat:
Napisane przez littlka Pokaż wiadomość
Czyli nie zabezpieczaliscie sie przy analu?
Ponoc trzeba w gumce

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Ja słyszałam, że pierwszy anal bardzo boli. Ciebie nic nie bolało? Przygotowywałaś się jakoś specjalnie? Używaliście dodatkowego nawilżenia?

Anal w gumce? Dlaczego?
Nic nie bolało byłam po prostu podniecona i czułam się dobrze z Nim jak zawsze
Żadnego nawilżenia i wszedł w sekundę,teraz u Nas zwykle pierwsze włożenie przy analu jest na ślinę a dalej lecimy na preejakulacie czasem i to dla mnie za wilgotno i wycieram,takie lekkie tarcie jest fajne,lubię czuć jak wchodzi a nie tylko się ślizga :P

W gumce bo można HIV złapać oraz niektóre choroby.Jednak jestem Jego pierwszą a On moim także jesteśmy spokojni

Myślę,że dla dziewczyn które nie zabezpieczają się anal jest dobrą alternatywą jak dla mnie różnice w odczuciach niewielkie a po ponad roku mamy już wprawę i jest cudownie w najróżniejszych pozycjach.
Jakiś czas zanim to zrobiliśmy wkładał mi palce,najpierw najmniejszy tuż po palcówce a potem już dwa po jakimś czasie,sama tego chciałam z czasem
Seks przypadkiem wyszedł "o Boże,ruchamy się kochanie" to były moje pierwsze słowa przez pierwsze kilka minut byłam bardziej podekscytowana niż podniecona,jeszcze moja Mama w trakcie dzwoniła kilka razy by powiedzieć,że jest noc spadających gwiazd i pytała czy już wyszliśmy popatrzeć