Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dziecko i pracoholik
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-05, 09:07   #1
agusmalina
Przyczajenie

dziecko i pracoholik

Jestem tutaj nowa,przypadkowo zupelnie trafilam na wizaz ,posluchajcie mnie,jestem mloda mama,radze sobie swietnie,cala ciaze moj facet sie nie interesowal niczym dopiero pod koniec ciazy zrozumial ze musi sie do mnie wprowadzic bo rodzice mu kazali inaczje by nie otrzymal mieszkania ktore bylo dla nas w prezencie.On non stop gada o swojej robocie dostal awans tylko to slysze oprocz tego o jego kolezankach z pracy imprezuje ostatnio mnie oklamal ze kolezanek na imprezce nie bylo,nie interesuje sie dzieckiem usmiecha sie tylko do niego zamaist je przewinac nakarmic w nocy budzi mnie zebym to ja wstawala nie karmie piersia,karmilam tylko miesiac jak dzwonie do niego ze trzba zwolnic sie z pracy bo dziecko ma szczepienie to nie ejst w stanie tego zzrobic nawet na godzinke mam tylko nosidelko przychodnia jest kawalek a dziecko wazy 6 kg sprzatam piore gotuje on nie jada w domu przewijam karmie zajmuje sie jak tylko moge on nic nawet smieci nie wyrzuc****eprzy tlyko o swojej pracy i tylko to og interesuje moej problemyh nie maja dla niego znaczenia przyzwyczil sie do tego ze robie wszystko sama i sobie radze a on balagani nie sprzatnie za soba zawsze odwraca kota ogonem pomozcie moi drodzy co robic orpocz tego jego rodzice mieszaja sie w nas jego matka mowi nam ze dziecka nie wolno szczepic wszystko za nas robi a my jestemy dorosli on jest od nich tez finansowo zalezny daja mu co miesiac pieniadze o ktorych nie wiem bo jego matka mi to powiedziala on zaprzeczal pomozcie jak zyc z maminsuynkiem i nierobem w domu jednoczesnie pracoholikiem -sam sobie doklada roboty ingnorujac dom nie wspomne o moich potrzebach nie tuli mnie nie pow
agusmalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując