Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-05, 09:22   #4611
wadera4
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Dziękuję Wam

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
waderka kiedy masz następną wizytę ? Dalej bierzesz sterydy ?
Tak, biorę nadal. Nie wiem do kiedy będę brała.
Teraz wizyta we środę (jak mnie przepiszą na wcześniejszą godzinę, bo na razie jestem zapisana na 21!).

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Teraz na spokojnie analizuje co mówiła ta kardiolog. Powiedziała, że to pewnie z mojego powodu tak się dzieje, a nie z powodu dziecka (bo ono serce ma zdrowe).
Powiedziała że to pierwsze poronienie pewnie, też było z tej samej przyczyny. Że ona obstawia tarczyce albo te przeciwciała.
Kazała mi pilnować diety bo jestem niedożwiona i za mało przytyłam hahaha. A położna kazała się pilnować, że za dużo tyje...
Gin się śmiał jak mu o tym powiedziałam.
będzie dobrze, wszystko się wyjaśni i ułoży. A dla położnej

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
A napiszcie mi proszę czy przy clexane przyjmujecie dodatkowy wapń? Czytałam na nasz bocian że clexane przyczynia się do osteoporozy i że trzeba wapń suplementować... A ja nic nie biorę takiego.
Ja staram się jeść dużo wapnia z nabiałem.

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Czytałam o tym zaraz po "zdarzeniu" Miałam nadzieję, że jednak przeżyje... Ale jak tu żyć z taką świadomością...

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
nic, poza tym że pożarłam się z Tż i jest mi źle i przykro
pamiętaj, żeby się nie denerwować
A w ogóle jak się dzisiaj czujesz?

Dziewczyny wrócę do tematu odwiedzania dwóch lekarzy. Bo jakoś głupio się czuję wiem, pisałyście, że też tak robiłyście. Ale to pewnie było tak, że drugi lekarz wiedział, że jest tym drugim i tylko kontroluje. A mi np. założą dwie karty ciąży i co wtedy

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora