2014-03-05, 09:48
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Życie z kierowcą TIRa :) część II
Cześć dziewczyny 
Pisałam już dawno w pierwszej części wątku.
Chciała bym się przyłączyć bo straszanie czuję sięsamotna a wiem, że tylko wy umiecie mnie zrozumieć 
Mam 27lat, z mężem jestesmy 3,5roku po ślubie mieszkmy jeszcze z zmoją mamą ale już za rok dwa planujemy iśc na swoje.Mąż od 7lat jeździ po UE i wraca na weekendy no wiadomo czasami wraca w sobote czasami wyjeżdza w niedziele. To ta w skrócie o nas Ja od grudnia nie mogę znaleść pracy, ponieważ szukam takiej pracy aby były weekendy wolne, że jak mąż wwróci chce z nim spędzić czas, ale mało jest takiej pracy,albo jest grafik dwa na dwa( dwa dni pracy i dwa dni wolne i tak na zmiane) albo weekendy pracujace za to w tygodniu wolne. Poprostu zaczynam chyba miec jakś depresje przez to, że męża ciągle nie ma, fakt że jestem wyrozumiała on też dbamy o siebie i się kochamy, lecz ja cały czas z utensknieniem czekam na ten weekend kedy zjeżdza i jakoś nie wyobrażam sobie w weekend iśc do pracy wiedząc, że mąż wraca chyba nie wysiedziała bym w niej. Sama nie wiem co z tą pracą mam robić jak dalej życ? Do listopada pracowałam poniedziałek-piatek weekendy wolne i jakos się żyło, no ale ze względów zdrowotnych musiałam zdrezygnować.
Stąd moje pytanie czym wy się kochane zajmujecie zawodowo? Może mi coś poradzicie, może same byłyście/jesteście w takiej sytuacji. Mnie to trasznie dołuję
|
|
|