Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-05, 11:04   #2001
esskapada
Zadomowienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
escapada hmmm a moze to uczulenie na nikiel ¿ jest w wodzie zywnosci garnkach etc...

justii zamowilam ten bidon dwa dnii temu he he zobaczymy i brawa dla barta Ziuta miala do opanowania jedynie materac ha ha :-D

no a u nas malo ciekawie jedynie plus Ziuta rozwija.sie w szalonym tempie codzoennie coş nowego <3 ale mamy infecte ukladu moczowego wiemy juz java bateria i jutro rozwija ciezka artylerie

aaa diabli niente gratulowalam Ci jescze! najjlepszego kochana !
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
hm chyba raczej to nie nikiel.. przynajmniej mi na to nie wyglada

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Bo chcę kp do ok. 2 lat, a nie chciałabym raczej karmić w ciąży, liczę, że wtedy Bartek będzie już jako tako spał i będę się w miarę wysypiała

Mnie i tak nie ominął I raczej chciałąbym rodzić w czerwcu, ja źle reaguję na upały, więc w ciąży byłoby kiepsko ze mną no i znów brałabym dziecko tak jak leży do wózka i spacer, bez budzenia go spacery całymi dniami, dla mnie same plusy ale jeśli by nie wyszło to jakoś bym przeżyła jesienne dziecko choć na chwilę obecną żadnego plusa nie potrafię wymyślić
powodzenia

ładne ale nie widzi mi się, żeby coś dziecku na szyi wieszać
ja teraz bede trafiac zeby nastepne urodzilo sie w moje urodziny

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68473.png
esskapada jest offline Zgłoś do moderatora