2014-03-05, 11:04
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
escapada hmmm a moze to uczulenie na nikiel ¿ jest w wodzie zywnosci garnkach etc...
justii zamowilam ten bidon dwa dnii temu he he zobaczymy i brawa dla barta  Ziuta miala do opanowania jedynie materac ha ha :-D
no a u nas malo ciekawie jedynie plus Ziuta rozwija.sie w szalonym tempie codzoennie coş nowego <3 ale mamy infecte ukladu moczowego wiemy juz java bateria i jutro rozwija ciezka artylerie
aaa diabli niente gratulowalam Ci jescze! najjlepszego kochana !
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
hm chyba raczej to nie nikiel.. przynajmniej mi na to nie wyglada 
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Bo chcę kp do ok. 2 lat, a nie chciałabym raczej karmić w ciąży, liczę, że wtedy Bartek będzie już jako tako spał i będę się w miarę wysypiała
Mnie i tak nie ominął  I raczej chciałąbym rodzić w czerwcu, ja źle reaguję na upały, więc w ciąży byłoby kiepsko ze mną  no i znów brałabym dziecko tak jak leży do wózka i spacer, bez budzenia go  spacery całymi dniami, dla mnie same plusy  ale jeśli by nie wyszło to jakoś bym przeżyła jesienne dziecko  choć na chwilę obecną żadnego plusa nie potrafię wymyślić
powodzenia
ładne ale nie widzi mi się, żeby coś dziecku na szyi wieszać 
|
ja teraz bede trafiac zeby nastepne urodzilo sie w moje urodziny
|
|
|