Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-05, 14:46   #2014
megusia87
Zadomowienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Bo chcę kp do ok. 2 lat, a nie chciałabym raczej karmić w ciąży, liczę, że wtedy Bartek będzie już jako tako spał i będę się w miarę wysypiała

Mnie i tak nie ominął I raczej chciałąbym rodzić w czerwcu, ja źle reaguję na upały, więc w ciąży byłoby kiepsko ze mną no i znów brałabym dziecko tak jak leży do wózka i spacer, bez budzenia go spacery całymi dniami, dla mnie same plusy ale jeśli by nie wyszło to jakoś bym przeżyła jesienne dziecko choć na chwilę obecną żadnego plusa nie potrafię wymyślić
powodzenia

ładne ale nie widzi mi się, żeby coś dziecku na szyi wieszać

Ale to mama sobie wiesza na szyi a dzieć obgryza
Co Ty, ja bym nie wpadła na to żeby Bartowi to zawiesić na szyi ;!

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Ja tylko przyszłam się pochwalić, że odetchnęliśmy z ulgą bo wczoraj byliśmy u okulisty i jednak nie ma Lenka zeza Byłam przerażona opcją, że będą jej zakładać okularki Całe szczęście trafiliśmy do super lekarki, która rozwiała wszystkie nasze wątpliwości

A teraz zabieram się za nadrabianie Was póki dzieć śpi

Superowo

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
moja mała pchła ma gorączke, pierwszy raz, ma 38,8 dałam nurofen i czekamy jak bedzie tak nadal to po południu do pediatry pójdziemy, taką małą przylepką jest i co chwile chce cycusia. Cały czas w buzi palcami grzebie wiec moze i zeby.

Zdrówka dla Was.
Ale na zęby chyba terochę za wysoka temp??

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Aha, podziwiam tak długo kp

Antoś ma chore gardełko... strasznie skrzeczy biedak, byliśmy u lekarza i dostał antybiotyk. Dzisiaj w nocy strasznie płakał - pewnie go bolało, ogólnie jest marudny i najchętniej cały czas byłby na rękach... serce mi się kroi gdy słyszę jego chrypę mnie niestety też gardło boli... mam nadzieję, że szybko przejdzie, póki co biorę tylko Prenalen, bo nie wiem co mogę

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Szkoda tylko, że mam ochotę na same niezdrowe rzeczy... Nutella, ciastka, lody

Hmm ja brałam prenatal grip care, piłam czosnkowe kieliszki - starte 2 ząbki czosnku do kieliszka i zalewasz sokiem z cytryny i codziennie na noc taki kielon
Jak bolało gardło to idealnie działały na mnie płukanie z salviaseptu na zmianę z octeniseptem. Do 1/4 szklanki wody dodawalam 1łyżkę octeniseptu i płukałam gardło. Niedobre strasznie ale skuteczne. Tyle laryngolog mi w ciąży pozwolił
Oprócz tego tantum verde, isla.
Spróbuj może coś Ci pomoże

Zdrówka dla Was

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Tak karmię i mała je tak gdzieś 5 razy i odciągam jeszcze do kaszki. Znaczy już nie odciągam bo właśnie podejrzewam, że to przemęczenie i to że karmię dalej a nie oczkujmy się mała potrzebuje coraz wieciej witamin minerałów i zabiera mi. Jutro wizyta i zobaczymy co lekarz powie ale właśnie myślę o skończeniu karmienia.

A zażywasz jakieś witaminy??

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Ech u nas pomieszało się z wyjazdem.
Szwagier ma jelitówkę i na pewno nie jedzie. Moja siostra bardzo chce jechać ale ja jej powiedziałam że lepiej żeby nie jechali bo na pewno mają te zarazki na sobie a jakby mi się Bart zaraził to masakra :/
Więc zostaliśmy my i moi rodzice. A mamy wynajęty cały domek. Trochę nas to wyjdzie ale w sumie dawno nigdzie nie byliśmy i już się nastawilismy że jedziemy...
Nawet sobie strój dziś zakupiłam a co
Idziemy jednak na te termy