Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-05, 14:59   #2016
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez megusia87 Pokaż wiadomość
Ale to mama sobie wiesza na szyi a dzieć obgryza
Co Ty, ja bym nie wpadła na to żeby Bartowi to zawiesić na szyi ;!

Superowo

Zdrówka dla Was.
Ale na zęby chyba terochę za wysoka temp??

Hmm ja brałam prenatal grip care, piłam czosnkowe kieliszki - starte 2 ząbki czosnku do kieliszka i zalewasz sokiem z cytryny i codziennie na noc taki kielon
Jak bolało gardło to idealnie działały na mnie płukanie z salviaseptu na zmianę z octeniseptem. Do 1/4 szklanki wody dodawalam 1łyżkę octeniseptu i płukałam gardło. Niedobre strasznie ale skuteczne. Tyle laryngolog mi w ciąży pozwolił
Oprócz tego tantum verde, isla.
Spróbuj może coś Ci pomoże

Zdrówka dla Was

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

A zażywasz jakieś witaminy??

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Ech u nas pomieszało się z wyjazdem.
Szwagier ma jelitówkę i na pewno nie jedzie. Moja siostra bardzo chce jechać ale ja jej powiedziałam że lepiej żeby nie jechali bo na pewno mają te zarazki na sobie a jakby mi się Bart zaraził to masakra :/
Więc zostaliśmy my i moi rodzice. A mamy wynajęty cały domek. Trochę nas to wyjdzie ale w sumie dawno nigdzie nie byliśmy i już się nastawilismy że jedziemy...
Nawet sobie strój dziś zakupiłam a co
Idziemy jednak na te termy

Tak te co pod koniec ciąży vitaminer prenatal dha właśnie popatrzyłam na kartę ciązy bo ostatnio się ważyłam i od porodu straciłam 18kg.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora