2014-03-05, 18:16
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
No to napiszę... Do tej pory wszystkie usg wychodziły super. Tętno zawsze około 140. Poszłam na luzaku do tej kardiolog od płodów. Leżę na leżance, a ta w trakcie robienia usg zaczęła mnie pytać: jakie leki biorę i brałam, jakie tętno ma zawsze dziecko w trakcie badań u ginekologa. Gdy już odpowiedziałam na pytanie, ona do mnie grobowym głosem że tętno dziecka to od początku badania 80...
|
Mały musi jeszcze posiedzieć w brzuszku tak długo jak tylko się da, powiem Ci, że szczęście w nieszczęściu, że tętno małemu spadło podczas badania! Teraz wszystko sprawdzicie, będziesz pod stałą kontrolą i na pewno będzie dobrze...
Cytat:
Napisane przez NecroKitty
cześć dziewczyny. wpadam na szybko poinformować, że żyję  miałam kiepski tydzień, rozsypał mi się komputer i dopiero teraz dostałam z powrotem  z ważniejszych spraw jestem w szpitalu bo domniemana grzybica okazała się infekcją i konieczne były antybiotyki  więc sobie gnije w łóżku i tyje 
już jest okej, jutro jeszcze zrobią posiew i najpóźniej w poniedziałek do
|
Oby wszystko wyszło jutro dobrze i żeby Cię wypuścili do domku, bo te szpitale to tylko dobiją... Trzymam kciuki
|
|
|