Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trudne początki ciekawego związku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-05, 20:05   #17
JanePanzram
Zakorzenienie

Dot.: Trudne początki ciekawego związku

ja tak zauważyłam, że takie coś lubi sie dziać i u mnie. Kiedyś trafiłam do tej pracy, w której jestem, w ten sam sposób. Już miałam zaklepana inną (ale zdecydowanie gorszą), już tam za dni parę miałam iść, ale zaraz trafiłam na propozycje do pracy tu, gdzie obecnie jestem.
U ciebie to samo: już miałaś plan na terapię, już idziesz tam, już to zaczynasz, a tu T.

Napisałaś długi post, ale nie ma tam jednej rzeczy. A w niej widzę rozwiązanie tej zagadki, która cię tak trapi. Jaka jest jego przeszłość związkowa, czy miał burzliwie zakończony związek/małżeństwo w ostatnich latach? Bo to właśnie z tego może wynikać ten dystans i brak pośpiechu. Wynikły z ostrożności brak takiego wybuchu żetę amore grande. W końcu to 37-letni facet.

Oczywiście istnieje też rozwiązanie dwa: że tam kogos ma, wiec czasu dla cię nie znajduje ale bądźmy optymistami żart

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Tu nie ma żadnej gry.
o, właśnie coś podobnego chciałam też napisać. Niepotrzebnie to traktujesz jak grę

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2014-03-05 o 20:10
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując