2014-03-06, 07:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez UmiZumi
też nigdzie nie poszłam. Siedzę w domu i będę się tutaj "kisić" aż mi przejdzie
a kawałek korzenia imbiru mam jeszcze w lodówce  Dobrze, że mi przypomniałaś, że on taki zdrowy i dobry na choroby! - Dziękuję 
Lubię napój imbirowy, ale nie dodawałam nigdy go do herbaty. Pijamy czasem z TŻ dla smaku  Zrobię dzisiaj  Mam nadzieję, że bez miodu też będzie dobre, bo zjadłam już cały.
wyprawka? myślę, że jeszcze troszkę poczekam  chyba, że coś mi wpadnie w oko i nie będę mogła się powstrzymać  Podobają mi się te kocyki - cudne są! 
|
imbir super na przeziębienie 
Cytat:
Napisane przez gosia3103
Kocyki są śliczne myślę że też kupię  dziewczyny czy któraś z Was planuje nosić dziecko w chuście, albo może już to robiła?
|
ja nie miałam chusty, nie była mi potrzebna, teraz też nie wiem czy kupie.
Cytat:
Napisane przez ewelajna25
H
No a ja musze stwierdzic ze brzuchol mi rosnie, ogladalam zdjecia z poprzedniej ciazy plus porownuje po plaszczu. Taki brzuch mialam w okolicy 30 tc a nie jak teraz zblizajac sie do polmetka! A co smieszne, na wadze tylko 3 kg, wtedy mialam wiecej.
|
mi też zdecydowanie szybciej teraz rośnie brzuch mam większy niż w poprzedniej ciąży, a przytyłam tylko 1 kg
chciałabym przytyć tak 12-15 kg, ale zobaczymy jak to będzie.
co do ubranek pepco to z ich jakością różnie bywa, ogólnie gorsze niż w innych sklepach, czasami można tam spotkać ubranka identyczne jak w h&m czy innym sklepie ja często kupuje tam dla córki skarpetki
|
|