2014-03-06, 08:48
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Watęk dla każdej z was która chce coś zmienić w swoim życiu ! Motywujmy się ;)
Cytat:
Napisane przez karolinaaa92

Postanowiłam dołączyć, bo staram się być po prostu szczęśliwa, mniej emocjonalnie podchodzić do pewnych spraw, a od piątku zaczynam regularnie nordic walking, żeby "odświeżyć" trochę ciało, a przy okazji umysł. 
|
Dobry plan 
Cytat:
Napisane przez mc266
Też się o to staram. Zdecydowanie za szybko i za bardzo przejmuję się pewnymi rzeczami. To mi odbiera sporo radości z życia.
Od dzisiaj zaczynam 14 dni absolutnego zakazu jedzenia słodyczy. Ciekawe czy mi się uda 
|
Powodzenia Też mam ostatnio problem ze słodyczami, ale walczę
Cytat:
Napisane przez Anna1952
Ja w ramach postu postanowiłam nie tykać słodyczy. Nic a nic  Damy radę!
|
To strasznie długo, nie wytrzymałabym chyba 
Cytat:
Napisane przez nataella
Ja za to chciałabym rzucić palenie i zacząć trochę ćwiczyć lecz brak mi chęci i motywacji , poza tym mój mąż do wszystkiego mnie zniechęca ;(
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------
ja próbuję codziennie wstać o tej godzinie i niestety mi nie wychodzi ale ostatnio zaczęłam ustawiać budzik dużo wcześniej tzn o 5:50 i mam czas na parę drzemek i powiem szczerze , że coraz bardziej mi wychodzi wstawanie o 6:30  spróbuj może tobie równiez wyjdzie , życzę powodzenia 
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------
bez słodyczy nie potrafię żyć , ale ostatnio zaczęłam pić błonnik lub jeść go np z jogurtem naturalnym powiem , że jakoś daje rade już jestem 6 dni bez słodyczy
|
Ja nigdy nie ustawiam budzika wcześniej niż to konieczne, wolę spać dłużej o te 20 min niż ustawiać kilka drzemek. Jak muszę to wstanę, jak mam wstać bo sama tak zaplanowałam to zwykle wyłączam budzik i śpię dalej 
Cytat:
Napisane przez gwiazdka100000
Hej dziewczyny, mogę dołączyć ? 
Chciałabym zacząć zmieniać kilka rzeczy w swoim życiu, mianowicie:
1. Regularnie biegać, jeździć na rolkach.
2. Regularnie UCZYĆ się, w maju matura a ja jestem strasznym leniem....
3. Przezwyciężyć nieśmiałość.
4. Być asertywną.
5. No i przymierzam się do zmiany pracy... co będzie trudne, bo 6 lat pracuję w jednym miejscu.
Mam nadzieję, że znajdę tutaj motywację i dobre rady 
|
Hej 
Też jeżdżę na rolkach, biegać planuję jak będzie cieplej ale nie wiem co mi z tego wyjdzie, zupełnie nie mam kondycji i to trochę zniechęca
|
|
|