Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 09:50   #1719
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

u nas znów dziś pobudka o 6.00

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
jakas telepatia
daje jeszcze mojego cwaniaka

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Jeśli inhalacje nie pomogą to..zastrzyki lub szpital aby podać lek. Ale na razie 5 dni inhalacji przed nami. Gorączki nie ma, a to wróży dobrze. Tylko nie je cholera.. parę łyżek zupki brokułowej dziś zjadła + mleko..
I martwię się bo mamy skierowanie do endo, lekarz zwrócił uwagę na powiększone gruczoły piersiowe..nie wiem co to może być..
----------------

Amelka mnie rozwala - jest taka kochana, pomaga mi we wszystkim.. Dziś wychodzimy z łazienki po kąpieli, a dziecko w płacz! A wiecie o co chodziło? Mamusia zapomniała! Postawiłam dziećko na podłodze i się wyjaśniło.. Mama zapomniała, że zawsze razem wyrzucamy pieluszkę. Więc Amelka idzie, bierze pieluszkę, zamyka drzwi do łazienki i biegnie uśmiechnięta do kosza na śmieci..
Mam nadzieję że inhalacje pomogą

Ale Amelka mądra!
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Aaaa chciałam też pochwalić Domcią jak dużo rozumie (Debrah dzięki Twojej Amelce). Zaniosła dziś mojemu tacie do drugiego pokoju mój lakier do paznokci i wróciła bez. No to ja mówię gdzieś za ok 5 minut do niej, że sprzątamy już i żeby poszła do dziadka do drugiego pokoju i przyniosła ten lakier, który mu dała. I wiecie, że poszła i wróciła z nim w rączce? Byłam z niej taka dumna

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o rozumienie i umiejętności to ja też muszę Młoda bardzo pochwalić, juz sie tak z nią super da dogadać Jak się ubieramy to ona przynosi mi swoje rajstopki i siada mi na kolanach ,przynosi buciki do nałożenia, jak chce jeść to bierze mnie za rękę i prowadzi do kuchni i mówi "niam niam" ,jak jest śpiąca to przytula się do mnie i śpiewa "aaa-aaa".
za umiejętności
Daria też jak gdzieś chce iść to łapie mnie za rękę i prowadzi
Jak chce iść spać to też śpiewa "aaa-aaaa"