2014-03-06, 12:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
Napisane przez justynkie
Dzisiaj miałam najlepszy koszmar ślubny ever! Śniło mi się że TŻ poszedł na piwo z kolegami i wrócił w nocy do domu z podbitym okiem i bez górnej jedynki i jakiegoś dolnego zęba. I stał w przedpokoju pijany bez tych zębów a ja tylko powtarzałam jak będą teraz nasze zdjęcia ślubne wyglądały 
|

Cytat:
Napisane przez positive rebel
Co do rozczulający filmików:
https://www.youtube.com/watch?v=JTrSBlEnRdc
Facet ma cudny głos... Chyba bym padła na zawał, gdyby mi mój tak zaśpiewał...
Kusi mnie bardzo, żeby zaśpiewać coś Tżtowi na weselu. Nie mam najgorszego głosu, śpiewałam dużo za czasów liceum, w różnych zespołach i chórze kościelnym, ale boję się, że stres mnie zje... 
A w temacie Pmek śpiewających dla swoich mężów (zwróćcie uwagę na postawę Pana Młodego  )
https://www.youtube.com/watch?v=8DemNoeqQmE
|
o matko też bym się tak poryczała :love
myślałam, że ten co z nią idzie to PM, a to jej tata a PM faktycznie kiepsko, ręce w kieszeni dziwnie tak iść do ołtarza i śpiewać, do tego tak wolno 
Cytat:
Napisane przez Lady Million
Witajcie,
Odzywam się po długiej nieobecności już jako Żona.... 
|
gratuluję! ślicznie wyglądałaś! 
Cytat:
Napisane przez justynkie
Mooooniaaaa
Dodaja
Waniliova
100 DDŚ!!!
|
gratuluję 100 dni 
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Dokładnie.. Dla mnie to nie fair wobec pracodawcy. Ostatnio rozmawialiśmy z TZtem, że jakby mi się udała zmiana pracy, o której pisałam w klubie, to staralibyśmy się o dziecko dopiero za ok. 2 lata, bo bez sensu żeby mnie ktoś teraz szkolił, jak ja za 2 m-ce pójdę sobie na L4.
I rozumiem, że czasem się człowiek źle czuje, rzyga dalej niż widzi, albo MUSI leżeć - tu L4 jak najbardziej rozumiem. Ale nie w przypadku, gdy L4 biorą laski, którym NIC nie dolega i same się chwalą 'ja w ciąży się super czuję, ale wzięłam L4, bo jak mogę nie pracować, to co mam się przemęczać'.
Ja mam nadzieje, że będę się czuła w ciąży na tyle dobrze, że będę pracować 
No ale tego nie przewidzimy
Uwaga, wsio załatwione, więc oficjalnie mogę napisać:
6.09.2014r. godz. 15:20 
|
gratuluję zaklepanej godziny 
ja też nie rozumiem takich dziewczyn ;/ ja jak będę w ciąży będę pracować tak długo jak mi stan pozwoli
Cytat:
Napisane przez madziara889
Moja znajoma jak tylko dowiedziała się, że jest w ciąży w momencie "zaczęła się źle czuć" i najlepiej, żeby wszyscy ją wyręczali, bo ona przecież jest w ciąży i źle się czuje.
Przez takie osoby są złe opinie o ciężarnych. Nawet jak rzeczywiście kobieta źle się czuje to ludzie stwierdzają, że udaje.
|
takie zachowanie jest straszne ;/ ciąża to w końcu nie choroba!
|
|
|