Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co byście chcciały na dzien kobiet od kolegów z pracy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 11:46   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Co byście chciały na dzień kobiet od kolegów z pracy?

Cytat:
Napisane przez henryzlasu Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewuszki i kobitki

Jak co roku mamy w wydziale problem hmm czyli co kupić na dzień kobiet naszym współpracowniczką? Kobitek jest praktycznie dwa razy więcej jak facetów wiec budżet na jedną Panią to około 20 zł. Merci, rafaello czy fajne kubki już były. Dodam, że 80% kobitek w naszym wydziale to przedział wiekowy pomiędzy 30-35 rokiem życia a 20% to osoby lekko po 40-stce.

Mieszam w małej mieścinie więc sklepów z pamiątkami u nas jak na lekarstwo. Padł pomysł aby kupić jakieś fajne smakowe dobre herbatki + małe rafaello albo linda? Może macie jakiś inne pomysł?

Hmmm może zadam przewrotne pytanie, co Wy byście chciały na dzień kobiet od kolegów z pracy, mając na uwadze wspomniany wyżej budżet na jedną osobę

Ps. Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet drogie wizażanki aby kawa z ciastkiem smakowała jeszcze lepiej
Nic. Życzenia i uśmiech są dla mnie wystarczające, ale niekonieczne, bo w pracy jestem w pracy i nie wymagam, aby ktoś mi czegoś życzył z jakiejkolwiek okazji.

Spory macie ten budżet. Wszyscy się tak chętnie składają, nie ma narzucania składki? Czy to po prostu kasa z socjalnego?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując