Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Watęk dla każdej z was która chce coś zmienić w swoim życiu ! Motywujmy się ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 13:14   #155
201608160903
Konto usunięte

Dot.: Watęk dla każdej z was która chce coś zmienić w swoim życiu ! Motywujmy się ;)

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Chcę trochę poprawić moje ciało, więc dzisiaj robię sobie 4-5km spacer doc entrum, zamiast jechać autobusem.
Ja też tak robiłam - 10min w jedną stronę do metra zamiast tramwajem, ale jadąc całą drogę autobusem zaoszczędzam 15 min w jedną stronę, co skraca dojazdy o pół godziny dziennie - więc wolę tak. ale dzielnie czytam w drodze do pracy, staram się produktywnie wykorzystywać ten czas

Cytat:
Napisane przez gwiazdka100000 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mogę dołączyć ?
Chciałabym zacząć zmieniać kilka rzeczy w swoim życiu, mianowicie:
1. Regularnie biegać, jeździć na rolkach.
2. Regularnie UCZYĆ się, w maju matura a ja jestem strasznym leniem....
3. Przezwyciężyć nieśmiałość.
4. Być asertywną.
5. No i przymierzam się do zmiany pracy... co będzie trudne, bo 6 lat pracuję w jednym miejscu.

Mam nadzieję, że znajdę tutaj motywację i dobre rady
cóż ja mogę powiedzieć z perspektywy świeżo upieczonej pani magister... MATURA TO BZDURA. nie chcę Cię martwić, ale później jest dużo gorzej

Cytat:
Napisane przez Anna1952 Pokaż wiadomość
Ja często wstaję punkt 6, jak mam rano zajęcia. W pozostałych przypadkach koło 9. Mój organizm powoli się budzi
Z czasem przestaniesz czuć na nie ochotę. Już kilka razy przez to przechodziłam
ja się codziennie budzę po 6 pełna energii, ale o 21:30 już jestem bardzo śpiąca

a co do słodyczy - nie da się! zwłaszcza kiedy lubi i umie się gotować tak jak ja i mogę zrobić pyszne ciasto czy ciasteczka w pół godziny
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując