Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 13:21   #3607
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Mania no trochę tak Jak będę w ciąży to najbardziej będzie mi brakować właśnie alko uwielbiam piwko z TŻ i wódeczkę z dziewczynami z drużyny; co na to poradzę, że mi alko smakuje
Oj rozumiem Cię chlorku! ja też lubiłam wypić piwko wieczorem, a na spotkanku z koleżankami czy siostrą koniecznie winko dlatego będzie mi ciężko ciążę ukryć, bo jak ja alko odmawiam to na serio to jest dziwne a ile można mówić, że się jest na antybiotyku

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dziewczyny, umówiłam się na kwiecień do innego ginekologa . Jakoś zachciało mi się innego spojrzenia na nasz brak ciąży. Facet bierze 200 zł za wizytę, ale podobno dobry jest w tym co robi. Jest ordynatorem ginekologii w Szpitalu Wojewódzkim. Naczytałam sie ostatnio i nasłuchałam samych dobrych opinii. Boszzz zanim ja w tą ciążę zajdę to majątek wydam . Jeszcze trochę leczenia i moje dziecko, którego jeszcze nie ma mogłoby pewnie w złotym wózku jeździć
myślę, że to dobry pomysł spojrzenie świeżym okiem na sprawę może być na plus

Leine!!!!!!! Piczy kłaku!!!! Wszystkiego naj!!! Samych radości, spełnienia wszystkich marzeń i fasolki!!!!!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora