Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 13:26   #3610
nuno3
Raczkowanie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Leine to wszystkiego najlepszego , dużo uśmiechu , spełnienia marzeń i szybkiego zajścia w ciążę
A miałam spytać jakaż to okazja, że czekoladę zjesz

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
no trochę cufala było!!! ale nie ważne, ważne że na prawdę życzę Tobie Leinewszystkiego co najlepsze i zadowolenia z szerokopojętej rodziny, żebyś mogła mieć spokój duchowy.. tak ogólnie zwany szczęściem..
Aż musiałam sprawdzić co to znaczy

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Czeeeeeść wkleję Wam z mamusiowego jakby któraś była zainteresowana

Ja już po wizycie macica się bardzo poprawiła, mam nadal przyjmować wszystko to co miałam czyli luteinę, Dupka, nospę i magnez. Gin wymierzył dzieciątko dokładnie i wszystko wzorowo, zdrowe Waży ok. 360 g Zdjęcia się oczywiście nie dało zrobić, bo buzię schowało w mój kręgosłup ale już duże moje dzieciątko no i najważniejsze będzie DZIEWCZYNKA

A mi się wyniki morfologii poprawiły także anemii już nie mam, nadal mam się odżywiać zdrowo, żeby się nie pogorszyły jedynie co to okazało się, że TSH mam koszmarne i jutro idę do endokrynologa po euthyrox ponoć norma dla kobiet w ciąży to max. 3,5 a moje TSH ma 5,21 już się zapisałam także jutro śmigam po leki

Ale się cieszę mogę zacząć bawić się w ubranka
Super W końcu dzidzia się ujawniła Gratuluję dziewczynki
Tylko co ona taka wstydziocha, że się za mamą chowa

Edytowane przez nuno3
Czas edycji: 2014-03-06 o 13:29
nuno3 jest offline Zgłoś do moderatora