Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 12:34   #4893
maggie123
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez BeautifulLie Pokaż wiadomość
Dołączam do klubu :P zaczęłam brać antybiotyk na infekcje i każdy jeden ząb którego nie zdążyłam zrobić albo po żelazie zaczął się kruszyć zaczął niemiłosiernie boleć :'( już mam dość

Wysłane z telefonu...
ojej biedna do stomatologa musisz czym prędzej
Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Ja tez mysle ze moj TZ wiele wezmie na siebie. A ja na pewno nie bede mu zabraniac
Jeszcze troszke i sie przekonamy jak to bedzie

Ja dzisiaj nie zrzedze, wstalam wczesnie bo wizyty sie nie moge doczekac
Prosze o wiele magicznych kciukow, bo chcialabym Wam napisac kiedy urodzi sie Kacper No i sama tez chce wiedziec
A ostatnio kciuki zadzialaly na gina to mam nadzieje ze i dzis tak bedzie
To juz ostatnia wizyta - takze jesli nie spotkam gina pozniej w szpitalu to dzisiaj ostatni raz go zobacze
TeQiba kciuki za wizytę
Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
To za wizyty i poproszę o kciuki również za moją dzisiejszą

Od godziny zbieram się w sobie, żeby wstać z łóżka i iść głowę umyć Kto mnie kopnie w tyłek?
Lutien, również kciukay zaciśnięte!

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
No to ja tez trzymam kciuki za wszystkie i brokuly wysylam

TeQiba mam nadzieje, ze lekarz Cie nie zawiedzie

To my tez prosimy o kciuki, bo idziemy na kontrole z Ola, a pozniej szwagierka wpada nas odwiedzic, wiec jeszcze wieksze kciuki prosimy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no i za Oleńkę

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ag9 - tzrymam kciuki za karmienie - chyba warto spróbować, a nóż Ci się spodoba

teQiba, magduś2, lutien, Ela87 Mocne wszystkie 4 za wszystkie wizyty ciężarówek i Oleńki

W lodówce? U mnie wszytsko się tam znajduje
za ambitne plany dot. prania

Ja dzisiaj znowu po KTG już - skurczy dalej nawet najmniejszych, więc tragedia... Ale tym lekarzom to nie dogodzisz... Dzisiaj Ulka nie chciała nikogo stresować, więc po snikersie z rana rozszalała się tak, że pan doktor powiedział, że w sobotę muszę zrobić jeszcze raz KTG, bo trochę za dużo tych ruchów Oczywiście w przychodni w sob. nie można, więc muszę szukać po szpitalach, a w moim ponoć niechętnie prywatnie robią.
Kiedy ta ciążą i to zamieszanie się skończą?

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

A tak mi się nasunęło, że myślałam, że jak zaczniemy rodzić, to pisać będziemy jak szalone, a tu porody się rozkręcają a my męczymy i męczymy tę szóstą część
hmm.. dlaczego za dużo ruchów to źle? dziwne
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Co mogę wziąć na ból głowy?
najbezpieczniej paracetamol, a jak na Ciebie nie działa, to ibuprofen
Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Napisalam wam wczoraj wiadomosc, dzisiaj rano tez i teraz widze ze chyba zadna do was nie doszla.

Zostaje niestety w szpitalu. Szyjka sie jeszcze bardziej skrocila, jest rozwarcie i przynajmniej do wtorku mam lezec. Gin powiedziala ze we wtorek pomysli co robimy dalej o ile do tego czasu nie urodze. U mnie dzisiaj 34t2d wiec zdecydowanie za wczesnie. Malutki wazy dopiero 2,1kg. W domu nic nie przygotowane, to mnie troche stresuje.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tasia, trzymam kciuki żeby rozwarcie przystopowało i szyjka również. dobrze, że jesteś na obserwacji. tam pewnie na dłużej Cię zatrzymają.
powiedz, dostałaś sterydy na płuca?
tym, że reszta nieprzygotowana się nie stresuj, bo to teraz najmniej istotne. ważny każdy dzień dłużej w dwupaku
Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
I dzielę się radosną nowiną- w 10. Dobie po porodzie zbędnego balastu zostało już tylko 1,5 kg. Nie mieszczę się jeszcze w biodrach we wszystkie spodnie, ale i tak jestem w szoku.
Takze Mamuski- nie przejmujcie się kilogramami. Dzieciaki wyciągnà

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Tasia- trzymaj się
no brawo Tris, ale szybko Ci poszło

Ag9, po cc laktacja zazwyczaj później się rozkręca, więc bym się nie poddawała na Twoim miejscu.

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora