|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
Napisane przez Fame
no to ja też się zważyłam 
czyli tak jak kiedys pisałam..
moja waga z przed ciąży - 58kg
waga w 3mc - 55kg
waga w 6mc (teraz) - 63 kg 
to tak jakbym przytyła 8kg przez 3 miesiące
i 
|
Fame widzę że podobne gabaryty mamy 
Z tym ze ja startowałam z wagą 57 kg
po wymiotach i chorobie miałam 53 kg w 3 mc.
a teraz znowu 57 kg i chyba od teraz zacznę tyć - ja jestem niska mierze 160cm więc... mi waga 57 kilo była akurat ale żeby ją trzymac musiałam się pilnować - zero jedzenia w nocy no i zaparcia- całe życie z tym walczę. W ciąży boję się przytyć 20 kilo bo u mnie w rodzinie nadwaga jest i skłonności mam.. więc ja muszę się pilnować głównie ze słodyczami - bo teraz akurat mam chcicę na nie. Ale jak się dziewczyny od słodyczy powstrzymacie 3 dni to potem już organizm się nie domaga az tak. ja kiedyś w ogóle bez czekolady żyłam - nie chciało mi się nie miałam ochoty - wolę kiełbasę:
A tak poza tym kocham jedzenie i gdybym mogła .. to wierzcie mi jadłabym non stop.
Fame wiem jak się cieszysz na wizytę siostry - ja mam to samo dzieli nas wiele kilometrów a jesteśmy bliźniaczkami- zawsze jak mamy się widzieć to radosne podniecenie odczuwam już tydzień wcześniej. I cała rodzina chodzi jakas taka podjarana i wszystko planujemy pod siostrę i jej męża A to bo lubią ugotujemy im to i to... zazdroszczę ci ze będziesz miała ją obok.
Edytowane przez Lillian_
Czas edycji: 2014-03-06 o 14:25
|