Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe faux pas popełniane przez Młodych part II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 15:17   #305
andziaandzia
Zadomowienie

Dot.: Największe faux pas popełniane przez Młodych part II

Cytat:
Napisane przez waisuga Pokaż wiadomość
Nie będę miała długiej sukni tylko krótką, więc szanse na pobrudzenie czy rozerwanie są małe.
Ślub mam o 11:00 i ledwo zdążę się wyszykować, więc nie mam kiedy wcześniej zrobić zdjęć, a uwierzcie że wolałabym tak zrobić. Myślałam nawet, żeby prosto z urzędu jechać na zdjęcia, ale co wtedy z gośćmi zrobić?? Kazać im iśc samym na salę i tam czekać? To też tak dziwnie jakoś. Więc postanowiliśmy, że po wyjściu z urzędu pojedziemy wszyscy na salę, przywitamy gości, wypijemy szampana, zaprosimy wszystkich na obiad, potem pierwszy taniec, trochę zabawy i w jakiejś przerwie wyskoczymy na zdjęcia (obok sali weselnej jest ładny las, w pobliżu jest rzeka, jezioro itp więc chcieliśmy coś takiego tylko).
Jeśli się pogoda nie uda to "dorobimy" jakieś fotki "po", no ale wolałabym jednak już zrobić je w ten właściwy dzień i w pełnej krasie....
Może trochę przesadziłam z tonem wypowiedzi wcześniej, ale zdenerwowałam się czytając, jaki to straszny nietakt wyjść na chwilę z sali, żeby sobie zrobić zdjęcie z mężem bez udziału gości. Zresztą kiedyś to było normalne, tylko teraz jest moda na jakieś wyrąbane sesje całodzienne nie wiadomo gdzie
wychodza na chwile z sali, by zrobic sobie KILKA zdjec bo jest ladna sceneria wokol sali to owszem czemu nie.
Ale zostawianie gosci na kilka godzin by gdzies jechac i robic sesje fotograficzna jest dla mnie juz niie taktem

Postanowienie :
*przytyć 47kg--->52kg--->53-->54-->55-->56-->57-->58kg

andziaandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując