Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 15:21   #4906
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Hej Mamusie

Wpadłam tylko na chwilę, żeby zrobić antyreklamę dla mojego gina. Byłam właśnie u księgowej i dowiedziałam się, że potrzebuję od niego zaświadczenia na JUŻ (swoją drogą też się zorientowała kobieta...), dziś, najpóźniej jutro. On prywatnie przyjmuje w pon., wtr.,środy. Dzwonię, tłumaczę, że wyjątkowa sytuacja, że sama dopiero się dowiedziałam, że potrzebuję od niego raptem jednego świstka i czy ma może dziś lub jutro (bo i tak będę na KTG) dyżur w szpitalu to bym po niego wpadła. Mówi, że on nie ma zaświadczeń w szpitalu tylko w gabinecie prywatnym i oględnie mówiąc on do gabinetu teraz nie będzie się fatygował i żebym przyszła w pon. Tłumaczę, że w pon. to już będzie dla mnie za późno i dalej proszę, czy jednak nie udałoby mu się zajechać po ten papier dziś/jutro (dodam, że gabinet prywatny ma jakieś 5min.pieszo od szpitala), mówi, że on bardzo chętnie wyskoczyłby z pracy bo UWAGA! nie pała do niej aż taką miłością!!!! (mówi to swojej pacjentce, która chodzi do niego prywatnie i której ciążę prowadzi) ale nie może. No przecież nie siedzi tam 24/7 i jakby chciał to by dziś/jutro po to zajechał. Wiem o co chodzi, wiem, że chce żebym przyszła w poniedziałek do niego prywatnie i zapłaciła kolejne 100zł tyle że sam kazał mi się przecież kłaść do szpitala 1o, po 10.... W końcu łaskawie powiedział, że jutro po 12 będzie już po pracy i że MOŻE między 13 a 19 zajedzie do gabinetu po ten papier (jakby jechał po niego za granicę....).
Proszę Was więc znów o kciuki , żeby ten podlec łaskawie jutro po to pojechał i żeby udało mi się załatwić wszystko, swoją drogą nawet do szpitala nie będę mogła się spokojnie położyć bo wygląda na to, że do ostatniej chwili będę miała taki galimatias . No ale najbardziej 'cieszy' mnie perspektywa, że jestem 'pod opieką' takiego lekarza, który otwarcie mówi, że nie lubi swojej pracy .
Jestem więc dziś głównym tetrykiem naszego stetryczałego klubu.
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora