Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe faux pas popełniane przez Młodych part II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 15:23   #306
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Największe faux pas popełniane przez Młodych part II

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Pokaż wiadomość
Nigdy się nie spotkałam z taką akcją, żeby młodzi poszli sobie fotki cykać w czasie wesela.
Ja miałam zdjęcia przed ślubem, około południa. Z tego co wiem większość tak robi w mojej okolicy. Niektórzy robią kolejną sesję po ( nad morzem czy w górach, gdzie wiadomo, że sukienka się ubrudzi).
Ja się spotkałam i było to szeroko komentowane wśród gości, bo sesja nie trwała 10 minut

Cytat:
Może trochę przesadziłam z tonem wypowiedzi wcześniej, ale zdenerwowałam się czytając, jaki to straszny nietakt wyjść na chwilę z sali, żeby sobie zrobić zdjęcie z mężem bez udziału gości. Zresztą kiedyś to było normalne, tylko teraz jest moda na jakieś wyrąbane sesje całodzienne nie wiadomo gdzie
Jeśli to wyjście na chwilę, to spoko, nikt nie zauważy, przecież nieraz PM wychodzą, chociażby się przebrać, siku, czy cokolwiek.
Ale godzina to już jest dużo.
Ja jak robię imprezę w domu, to sobie nie wychodzę na godzinę z domu, czy choćby do kuchni.
Co do pogrubionego - kiedyś wesela wyglądały kompletnie inaczej, więc nie ma co porównywać
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując