Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 16:11   #3148
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Pół roku [COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Wczoraj dałam koleżance i druhnie zarazem przedostatnie zaproszenie.

A wysyłka 5 zaproszeń wyniosła nas ponad 70 zł
Super że już macie rozdawanie za soba czemu tak dużo wyszła wysyłka? wysyłaliście za granice?
edit: doczytałam

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
dokładnie tak jest. sama miałam znajomą na studiach, która pracowała na umowę zlecenia i szukała pracy byle jakiej na umowę o pracę, żeby od razu zajść w ciążę i iść na L4. powiedziałam jej co o tym myślę, a ona na to, że naiwna jestem, że trzeba brać jak dają itp mentalność niektórych ludzi mnie przeraża
Moja koleżanka kilka m-cy temu miała taką sytuację: wzięła dziewczynę z interwencji z PUP do pracy do sklepu odzieżowego, sama nie mogła siedziec bo 2 małych dzieci, sklep 40 km stąd więc wiadomo. Po tej umowie z PUP dała jej umowę na stałe a ona od razu zaszła w ciążę i poszła na L4 (od 2 tygodnia). Była to dziewczyna z którą kumplowała się od podstawówki, a teraz nawet nie rozmawiają. Niestety głupio postąpiła z umową na stałe od razu, ale nie ma teraz co płakać nad rozlanym mlekiem...

Pysia wiadomo to zalezy od warunków pracy, nie ma co generalizować.

Misia super welon!

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Uwaga, wsio załatwione, więc oficjalnie mogę napisać:

6.09.2014r. godz. 15:20
Gratki za zaklepanie daty i godziny!

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Pochwalę się, przedłużyli mi umowe na czas nieokreslony
Ja jestem w takiej sytuacji jak Justynkie i tez trzebaby inaczej zorganizować mi pracę... Ja z Moim S. planujemy starać się o dziecko około roku po ślubie, chcemy dać sobie trochę czasu dla siebie
Gratuluję!

Lady Million - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Cieszę się że wszystko się udało
Ślicznie wyglądaliście

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Jutro jadę na przymiarkę
Nie wiem czy pamiętacie w jaki sposób kupiłam swoją suknię - byłam zdecydowana już na jedną, jechałam po nią, już miałam ją kupić, ale pani powiedziała, żebym może coś jeszcze przymierzyła.
I tak się też stało, ubrałam inną i ją kupiłam. Cały czas dręczy mnie sumienie czy dobrze zrobiłam, wracam myślami do tamtej, obie bardzo mi się podobały i nie potrafiłam się zdecydować w sumie to wyboru dokonałam pod wpływem opinii mamy i pani z salonu..
Już mnie brzuch z nerwów boli, mam nadzieję, że jak ją jutro ubiorę to wszystkie wątpliwości odejdą, i nie będę żałować
Obawy na pewną znikną na przymiarce Jak się uda to zrob fotkę

Dostałam smsa od salonu że moje buty są do odbioru Więc jutro będę się chwalić butami i zaproszeniami

Póki co uciekam na siłkę - do potem!