Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy szprotka czy walen - kazda z nas ma talent - cz.23 dopingu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 17:09   #2489
emi29w
Zakorzenienie

Dot.: Czy szprotka czy walen - kazda z nas ma talent - cz.23 dopingu

Cytat:
Napisane przez martikaj Pokaż wiadomość
Obiadek podszykowany, idziemy się przejść na działeczkę

Emi, masz rację z tym przedszkolem, z tym że dla mnie to totalna zmiana, musiałybyśmy się obie przestawić. No ale kiedyś w sumie i tak trzeba.A ona pragnie do dzieci.
to nieuniknione niestety Martusiu, ja też przezywałam ,jak Arek poszedł do przedszkola, przez pierwszy tydzien nonstop siedziałam przy telefonie i wysprzatałam wszystko na błysk ,łącznie z myciem lodówki i szafkami wszystkimi wszedzie ,tak mnie nosiło ,a w ciąży byłam w 7mies
Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość

taka o zajaczkach
te z gazetek tesciowa kupuje, ale dzieciaki z reguly srednio zainteresowane... niektore tak niektore nie, trudno przewidziec zanim raz nie zobacza...

no to Tacie powiedz ze to ze się Twój żalił to jedna rzecz, bo ma prawo mu być smutno i widocznie potrzebował się facetowi innemu pożalić, ale że to międzywami sprawa i tyle
ja tez czesto jako ze nie bardzo mam komu, to sie na meza żale tesciowej... juz jej nawet powiedzialam ze po prostu nie mam komu i tyle i bedzie z tego powodu musiala troche pocierpiec - bo czasem trzeba odreagowac i komus ponarzekac, rodzenstwu mojemu nie chce, bo zalezy mi na dobrych relacjach meza z nimi, a w sumie obie strony i tak sie nie uwielbiaja, choc relacje sa poprawne , Tata moj sie nie nadaje, a Mamy juz nie mam... to zostaje Tesciowa, a Matka Synkowi zawsze wybaczy, co bym na niego nie naopowiadala

a poszło o to ,że mało spędzamy czasu ze sobą, ja głównie z dziećmi a on cały dzień w pracy, i wczoraj leciał jakiś durny mecz piłki nożnej i chciał oglądać a ze mną ledwie kilka zdan zamienił to urządziłam mu scene moich emocji i aż sie przestarszył
Cytat:
Napisane przez matematyczka Pokaż wiadomość
witam co tam u Was? Mnie dopadł leń. Straszny. Nic nie robię.
ja też
Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
Poszlo, widzielismy tylko jedna kreske
to dziecka nie będzie po jednej kresce
Cytat:
Napisane przez Szydełkomaniaczka Pokaż wiadomość
Rzadko do Was zaglądam, bo chodze teraz codziennie na kurs aktywizacyjny z UP, nie wiem co to mi da, ale za chodzenie zapłaca więc dobre i to a wieczorami u Ani siedzi chłopak więc nie będę się pchała do jej pokoju, a tam jest komputer
Za to w tak zwanym międzyczasie zrobiłam małe co nieco
świetne pomysły

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

http://www.chcrossstitch.com/forum.p...rby%3Ddateline
emi29w jest offline Zgłoś do moderatora