2014-03-06, 16:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Napisane przez anitaxas

Czujemy się dobrze  choć od wszystkich cioć, koleżanek, znajomych, sióstr ciągle słyszę, że przecież w 8/9miesiącu ciąży nie można się czuć dobrze, bo niby wszystko boli, opuchlizna przeszkadza, brzuch przeszkadza a ja się z nich śmieję w głębi duszy, bo ja to wszystko uwielbiam i nigdy mi przez myśl nie przeszło żeby narzekać. Tak pragnęłam ciąży i dzieciątka, że nawet nie śmiałabym teraz narzekać.
|
hehe, tak samo miałam. jedyne co mi przeszkadzało na końcówce to częste sikanie w nocy 
Cytat:
Napisane przez Kubek29
Siostro! Tez sobie sama prezenty robie.  )))
|
są najlepsze. zawsze trafione 
Cytat:
Napisane przez Kubek29
A paka z arosa przyszła wczoraj  znowu ekspresowo, bo następnego dnia od złożenia zamowienia.
|
toż to dziw. oni niby z Krk a ja zamawiałam w poniedziałek i dopiero dziś odebrałam 
Cytat:
Napisane przez Kubek29
A prezent, ktory zrobił mi maź z okazji urodzin Tymka zgubiłam.
|
może jeszcze się znajdzie  
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski
niezłe jesteście z tymi prezentami od siebie dla siebie 
|
hehe, jak mawia Kłapouszek: urodziny dziś są - jutro ich nie ma, dzień kobiet dziś jest a jutro go nie ma   
Cytat:
Napisane przez Mlebidakin
Agatka odpowiedź z nowej pracy pewno będę mieć na koniec miesiąca.
|
a przeczucia?
Cytat:
Napisane przez wadera4
A ja mam ochotę na krokodyle, tylko czy można takie ostre rzeczy jeść? A w ogóle to zjadłabym gołąbka albo chili con carne 
|
ja bym jadła. jak masz ochotę? hulaj dusza, piekła nie ma 
Cytat:
Napisane przez wadera4
34. Jak na tak wczesną porę to dużo 
|
to jest temat dyskutowany na forum technicznym. te wyniki to efekt pozycjonowania, wirtualni użytkownicy. JESZCZE nie jesteśmy tak popularne  :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis
ojj Paniczka to tylko pozory, pozory i jeszcze raz pozory  to wcielony Szatan (mowie tak bo jeszcze nie ochrzszczona  )
|

Cytat:
co zamowilas  . Jak przygotowania do urodzinek? kiedy robicie? w domu? na ile osob? 
|
nie wiem coooo! wszak to niespodzianka (Naciśnij mnie, Lolo gra na bębnie, Babo chce, A dlaczego?, Wymyśl coś!, Otwórz bardzo ostrożnie, Zwierzaki w zoo - ruchome zwierzaki, Zwierzaki w dżungli - ruchome zwierzaki.... ups! jednak więcej niż 6 ).
Te ruchome zwierzaki T. uwielbia. To jedyna książka, którą zniszczył - bardzo delikatne są te obrazki(mamy: Zwierzaki w zagrodzie). i kogut ma podklejoną głowę. stoi na półce i oglądamy razem. nie lubię tak, ale on aż się wyrywa (na niej zaczął mówić jak robi krówka ).
Przygotowania tak se tort zamówiony (taki do zdjęć... T. będzie miał marchewkowca, sernik lub bananowca). W niedzielę będą tylko dziadkowie i wujek. Jak dla nas to olbrzymie przyjęcie, bo wszyscy przyjezdni na nasze 49 m2 zobaczymy jak się rozwinie sytuacja, nie wykluczam kinder party za tydzień 
Cytat:
Nam tez brakuje nocy - fajna??
|
jak dla mnie najsłabsza, ale T. lubi bardzo (zwłaszcza: lecący nocą samolot /ku jego radości jest na każdej stronie/ , sowy i duużo kotków na ulicach).
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------
Cytat:
Napisane przez BERBIE
waderko obstawiam dziewczynkę, tak jak u Anitki. mój chłopiec od początku słodkie lubił 
|
a mój buraczane   
Kubek, z radością patrzę na synka koleżanki, który jest BLW. Dzieć (7 miesięcy) z nogą kurczaczą wygląda obłędnie
|
|
|