Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 16:20   #2848
czarna kawa
Wtajemniczenie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVI + przeogromna dawka plotek!

Amelko, ucięło mi ciebie, lakiery obłędne Zwłaszcza pierwszy.
Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
wow!

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Ombre świetne Ale kształt, na tym zdjęciu przynajmniej, wygląda według mnie za spiczasto, ale czytam dalej, że już po piłowaniu, więc czekam na kolejne foto
Dziękuję Ten kształt to chyba głównie wina zdjęcia, tu już nie są takie szpiczaste

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
D
Dziękuje gremialne za zyczenia. Pomogły. Dziś mam się o niebo lepiej
Super
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
kształt znowu mi się za szpiczasty wydaje... ale poczekam na swieżaki
ombre super!
Dzisiaj powinny być następne
Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Zrobiłam tuning
Przepraszam za skórki - to po zmywaczu ( a na maluchu robi mi się coś podobnego do tego, co u Cooone- chyba od chemii ) i za resztki lakieru
Wybacz, ale coś mi nie leży. Może gdyby wszystkie kleksy były białe?
Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
A ja mam obiecanego szaraka i linery. Na blogu też jest Paznokcie, jak widać, skrócone, czekam aż faker pęknie na amen
Przyjemny szaraczek. Ta długość bardzo mi się podoba I trzymam kciuki za fakera
Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
We flaszce wyglądał jak ciemna krew - czarny tylko z poświatą czerwoną. No za taki kolor to ja bym się dała pokroić, ale stwierdziłyśmy, że toto rzadkie i pewnie w ogóle nie kryjące, i poszłyśmy.

Męczył mnie on, chodził za mną ten dziwak.
No to dziś ja poszłam do Chińczyka i go capnęłam.
No i się okazało, że to... top? Chyba tak Daje tylko czerwony kolor, potwornie cuchnie i nie pozwala aparatowi złapać na sobie ostrości:
Jest genialny Połóż na holograficzny brokat, urwie wszystko! Przewijając zdjęcie myślałam najpierw, ze to świeczka
Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w Rossmannie i zauroczyłam się nową kolekcją limitowaną Wibo, aż zdjęcie zrobiłam i jutro tam wracam
O, o tym mówiłam Tylko na żywo wyglądają o niebo lepiej, wszystkie mają gruby, złoty shimmer