2014-03-06, 16:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVI + przeogromna dawka plotek!
Amelko, ucięło mi ciebie, lakiery obłędne Zwłaszcza pierwszy.
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
wow! 
|

Cytat:
Napisane przez vivinn
Ombre świetne  Ale kształt, na tym zdjęciu przynajmniej, wygląda według mnie za spiczasto, ale czytam dalej, że już po piłowaniu, więc czekam na kolejne foto 
|
Dziękuję Ten kształt to chyba głównie wina zdjęcia, tu już nie są takie szpiczaste

Cytat:
Napisane przez Śniegowa
D
Dziękuje gremialne za zyczenia. Pomogły. Dziś mam się o niebo lepiej 
|
Super
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
kształt znowu mi się za szpiczasty wydaje... ale poczekam na swieżaki 
ombre super!
|
Dzisiaj powinny być następne
Cytat:
Napisane przez agaszak
Zrobiłam tuning
Przepraszam za skórki - to po zmywaczu  ( a na maluchu robi mi się coś podobnego do tego, co u Cooone- chyba od chemii  ) i za resztki lakieru 
|
Wybacz, ale coś mi nie leży. Może gdyby wszystkie kleksy były białe?
Cytat:
Napisane przez Yenotek
A ja mam obiecanego szaraka i linery. Na blogu też jest  Paznokcie, jak widać, skrócone, czekam aż faker pęknie na amen 
|
Przyjemny szaraczek. Ta długość bardzo mi się podoba I trzymam kciuki za fakera
Cytat:
Napisane przez vivinn
We flaszce wyglądał jak ciemna krew - czarny tylko z poświatą czerwoną. No za taki kolor to ja bym się dała pokroić, ale stwierdziłyśmy, że toto rzadkie i pewnie w ogóle nie kryjące, i poszłyśmy.
Męczył mnie on, chodził za mną ten dziwak.
No to dziś ja poszłam do Chińczyka i go capnęłam.
No i się okazało, że to... top? Chyba tak  Daje tylko czerwony kolor, potwornie cuchnie i nie pozwala aparatowi złapać na sobie ostrości:
|
Jest genialny Połóż na holograficzny brokat, urwie wszystko! Przewijając zdjęcie myślałam najpierw, ze to świeczka
Cytat:
Napisane przez miranda122
Byłam dzisiaj w Rossmannie i zauroczyłam się nową kolekcją limitowaną Wibo, aż zdjęcie zrobiłam i jutro tam wracam 
|
O, o tym mówiłam Tylko na żywo wyglądają o niebo lepiej, wszystkie mają gruby, złoty shimmer
|
|
|