Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Forum Kobiece tworzone przez Kobiety i dla Kobiet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 17:23   #49
fuertavertura
Rozeznanie

Dot.: Forum Kobiece tworzone przez Kobiety i dla Kobiet

cześć

nie subskrybuje mi się ten wątek...nie widze nowych postów po odpaleniu strony

Kama, jak wiemy pesel ze stanem skóry nie zawsze idzie w parzekoleżanka chciała pewnie powiedzieć, że jest jeszcze bardziej napięta niż zazwyczaj a tak poważnie to nie taki straszny ten laser, dałam radę, pocierpiałam trochę ale żyję

Miszu, lazurowe kocham prowansje, jak tylko słyczę to słowo, moje serce bije szysiej, jedź nie zastanawiaj się, chocią zpodróż autokarem to męka ostatni raz jechałam tak do włoch prawie 10 lat temu, smarkata byłam a i tak podróż była katorgą cannes jest średnie, zobaczyc i jechać dalej ale cała reszta, miód a co z tym wyjazdem w czerwcu, pisałąś jakis czas temu, że do montony jedziecie,tak?
ooooo no mam nadzieję, że tym razem dojedziesz do tej wstrętnej warszawy i będę mogła zobaczyć Twoja facjatę

Lapi, słyszałam o tych podkładach LM, hasłem przewodnim marki jest flowless skinto do mnie przemawia nie wiedziałam, że sa w douglas, słyszałam tylko że w sephorze maja niedługo być, ide zatem testować

ja od poniedziałku mam okropne bóle głowy ketonal nic nie daje, jak można życ z przewlekłymi migrenami
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora