Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-06, 20:15   #2103
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Lonely wlasnie poszlam na czata odkopac Twa kiecke i jest uwielbiam takie suknie slubne-ksiezniczki. Przerob ja na wiazana z tylu i bedzie latwiej wyregulowac gorset. Nie sprzedawaj bo jest piekna! Dobra krawcowa sobie z nia poradzi! No i gratuluje tez mysle,ze relacje z Waszego slubu znajdziemy w gazetach

Co do posilkow mojego dziecka:
Noc - piers na kazde wiercenie czyli duuuuzo razy
Ok 9-10 owsianka lub pl jaglane z owocem, popite piersia
Ok11-12 piers do spania
Ok14 obiad: warzywa na parze, pasztet domowy z eko kury lub pulpety. Popija cycem.
Ok16.30 - 17 cyc do drzemki (choc ostatnio kilka razy tej drzemki nie bylo).
20cyc do spania.

Sent from my XT1032 using Tapatalk
Dzięki mówisz, że ładna
jutro mam zamiar iść do krawcowej ze zdjęciami i podpytać o przeróbkę. Z pewnością wiązanie na plecach byłoby najmniej skomplikowane. Ale myślę jeszcze żeby doszyć górę tiulową (bo jak widziałaś suknia nawet ramiączek nie ma) wtedy pasowałyby kliny tiulowe zobaczymy co krawcowa powie.
a co do lokalnych mediów nie ma mowy ! już ja się o to postaram, żeby nikogo nie było !

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
wróciliśmy od pediatry, być może 3 dniówka lub zapalenie gardła, jak jeszcze jutro będzie temp to rano do laboratorium na badania i znowu na wizyte.
w nocy miał prawie 39 st, teraz jest już w miare ok, ale marudzi, ciągle popłakuje, nie chce nic jeść więc co chwile jest cycuś i zasypia przy nim.
Biedny NIko, zdrówka. I cyckujcie się jak najwięcej, musi dużo pić

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość

Oooo świetne wieści Na pewno dacie radę - to aż 3 miesiące

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Wow Emilia gratulacje, pokaz suknię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
na czacie pokazywałam :P

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora