2014-03-06, 20:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Lonely wlasnie poszlam na czata odkopac Twa kiecke i jest  uwielbiam takie suknie slubne-ksiezniczki. Przerob ja na wiazana z tylu i bedzie latwiej wyregulowac gorset. Nie sprzedawaj bo jest piekna! Dobra krawcowa sobie z nia poradzi! No i gratuluje  tez mysle,ze relacje z Waszego slubu znajdziemy w gazetach
Co do posilkow mojego dziecka:
Noc - piers na kazde wiercenie czyli duuuuzo razy
Ok 9-10 owsianka lub pl jaglane z owocem, popite piersia
Ok11-12 piers do spania
Ok14 obiad: warzywa na parze, pasztet domowy z eko kury  lub pulpety. Popija cycem.
Ok16.30 - 17 cyc do drzemki (choc ostatnio kilka razy tej drzemki nie bylo).
20cyc do spania.
Sent from my XT1032 using Tapatalk
|
Dzięki mówisz, że ładna 
jutro mam zamiar iść do krawcowej ze zdjęciami i podpytać o przeróbkę. Z pewnością wiązanie na plecach byłoby najmniej skomplikowane. Ale myślę jeszcze żeby doszyć górę tiulową (bo jak widziałaś suknia nawet ramiączek nie ma) wtedy pasowałyby kliny tiulowe zobaczymy co krawcowa powie.
a co do lokalnych mediów nie ma mowy ! już ja się o to postaram, żeby nikogo nie było ! 
Cytat:
Napisane przez ankaaa206
wróciliśmy od pediatry, być może 3 dniówka lub zapalenie gardła, jak jeszcze jutro będzie temp to rano do laboratorium na badania i znowu na wizyte.
w nocy miał prawie 39 st, teraz jest już w miare ok, ale marudzi, ciągle popłakuje, nie chce nic jeść więc co chwile jest cycuś i zasypia przy nim.
|
Biedny NIko, zdrówka. I cyckujcie się jak najwięcej, musi dużo pić
Cytat:
Napisane przez puchatkowa
Oooo świetne wieści  Na pewno dacie radę - to aż 3 miesiące 
|

Cytat:
Napisane przez karolina2121
Wow Emilia gratulacje, pokaz suknię
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
na czacie pokazywałam :P
|
|
|